what do you think of me?

26.04.2010, sunce
Ietekmējos no diskusijas! :D :D Pabarojiet manu ziņkārību un iedomību: tātad - kādu jūs mani iedomājaties? Izskats, vecums, raksturs?? :D Tās, kuras zina - var nestāstīt, kā izskatos, bet gan uzrakstīt, kādu bijāt mani iedomājušās pirms tam! :) Jau iepriekš pateicos par viedokļiem! :D :D

Komentāri [21]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es palieku pie brūnajām acīm :-D
29.04.2010 16:55 | saite | Atbildēt

+0
Gemini - iepriekš apgalvoji, ka man ir zilas acis, bet tagad - tumšas! :D Pārdomāji?? :D :D Hmm.. par gadiem - un cik Tev ir?? - tas tā, lai saprastu, vai Tu mani esi iedomājusies vecāku vai jaunāku nekā es esmu.. :D :D ak jā.. un kopumā, kā saka Emanuelle - ļoti interesanti! :D
29.04.2010 11:42 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Gemini!Vai to tu par Sunci? |-)Loti interesanti!!!
29.04.2010 05:53 | saite | Atbildēt

+0
Zinu,ka esi vecāka par mani-gadus 10 varbūt pat. Izskatā tumšmate, paīsi mati, tumšas acis, plānas lūpas, nekāds skals :-D Pēc tā,kā runā, reizēm šķiet, ka Tev jau ir atvases, vismaz viena :-D
29.04.2010 05:08 | saite | Atbildēt

+0
Nepateicu ,ka ieprieksejo komentu domaju Pumcikam! :-) :-)
27.04.2010 20:05 | saite | Atbildēt

+0
Mans virs ieraugot tavu bildi un to niku uzreiz pateica-taja meitene kaut kas ir!!!Tas bija tik mili!!!Tiesam!!! (l)
27.04.2010 20:04 | saite | Atbildēt

+0
Emanuelle varbūt šī nav īstā vieta, bet man ļoti interesē, kādu tu mani iedomājies un kā es varu patikt tavam vīram! :-D :-D :-D Tu mani ieinteresēji, lūdzu pastāsti! :-D
27.04.2010 13:25 | saite | Atbildēt

+0
Viss skaidrs-sieviete ar savu Es!!!Loti laba ipasiba!!!
26.04.2010 19:39 | saite | Atbildēt

+0
emanuelle - kā jau teicu - bilde ir un paliks ar mani! :D :D tidzeriene - nu galīgi greizi noteikti nav.. vismaz pirmais teikums.. :D :D par to pārējo varētu riktīgi pastrīdēties.. :D :D ;)
26.04.2010 19:38 | saite | Atbildēt

+0
pēc diskusijām spriežot tev ir savs viedoklis, tevi nav viegli ietekmēt un tu neskrien pakaļ vairākumam. trakulīgs skuķis. pēc izskata varētu būt ar pelēkiem pusgariem matiem, gaišu ādas krāsu, pelēkām/zilām acīm, vidēja auguma, ikdienā ģerbies ērti, bet māki visus arī apburt ar savu šarmu! :-D :-D :-D heh cerams ka nenošāvu galīgi garām! :-D
26.04.2010 19:33 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!