Mierīgs

12.04.2010, Agnese25
Eh, nu jau kuro dienu sēžu mājās viena un domāju par visvisādām morālām vērtībām, prioritātēm. Arī es esmu viens no cilvēkiem, kas "saprot ko pazaudē, tikai tad, kad pazaudē pavisam". Bet uzreiz rodas jautājums - kāpēc mēs tādi esam? Es vienmēr esmu bijusi sludinātāja, kas saka, ka draudzība starp puisi un meiteni var pastāvēt. Nevis vienkārši "čomiskas" attiecības, bet labākie draugi. Sapratu, ka tas tomēr nav iespējams.. Un ja kādai no jums, meitenes, tas burvīgi sanāk, es jūs patiešām no sirds apsveicu un apbrīnoju. :-)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ticu, ka puisis ir labākais draugs, jo man tā ir! un viņš nav ne brālis ne radinieks, viņš vnkir superīgs cilvēciņš ar kuru superīgi var parunāt! (l)
14.04.2010 14:46 | saite | Atbildēt

+0
Jā var, ja labākais draugs puisis ir brālis!!! :D mans labākais draugs ir brāllis! Kopš es ar savu labāko draugu pārkāpu platoniskās draudzības robežas.. :D (l) (l)
13.04.2010 16:15 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es gribu ticēt, ka var pastāvēt šāda draudzība(ak, cerība mirst pēdējā :D). Lai gan mana pieredze ir negatīva :(
13.04.2010 03:30 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es gan domāju, ka tas IR iespējams. Varu būt viena no tām laimīgajām, kurai ir labākais draugs puisis. Mūsu ģimenē viņš ir kā audžudēls. Es, personīgi, pret viņu nejūtu nekādas lielās simpātijas (pat ne mazas) un domāju, ka ar viņu ir tāpat. Protams, nākotnē var gadīties visādi, bet nu... laiks rādīs!
13.04.2010 00:23 | saite | Atbildēt

+0
teikšu atklāti ka manā pieredzē LABĀKAIS draugs puisis nav bijis iespējams jo vienmēr kāds iemīlas viens otrā un viss labais tiek sabojāts. :-)
12.04.2010 22:18 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
dažkārt ir iespējams, dažkārt nē. mna tas ir atkar;īgs no tā vai man tad ir puisi.. tā kā jau nepilnus 2 gadus esmuar lielisku puisis, tad neesmu arī noilgojusies pēc draudz - puiša. Laikam jau taisnīb, ka leilākajā daļā gadījumu, kādam ir kkādas simpātijas.. man ir gadījies, ka puisim bet pieļauju, ka ir reizes, kad nemaz nezinu vai puisis jūt simpātijas vai tikai draudzību.
man pietiek ar savu puisi - labāko draugu, viņš vienmēr pateiks ko domā :-)
12.04.2010 17:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits