nekas nemainaas

29.03.2010, Ginge
still madly in love. nedelas nogale gajam uz klubu,katrs atseviski :D vins ar saviem draugiem,es ar savam meitenem. vakara beigaas protams bijam atkal kopaa, nenoturejamies. ha ha . vakar visu dienu nedarijam neko- vina bralis atnaca ciemos,domaaju taisit kariju,bet bija tads slinkums,ka beigas pasutijaam picu. tagad zinu vienu- vina bralis mani ir pienemis,jo vinsh vairs nebaidas pakert mani uz mulki ,lai es neapvainotos,un es vinu :D vel kas- vakar man un manam Mr sanaca saruna par to ko mees daritu ja vinetu loterijaa (dream on), shis man paprasija vai kas mainitos ,es uzreiz nedomajot atbildeju,ka logiski ka nemainitos, kad es vinam pajautaju vai vinam liekas ka kas mainitos vins atbildeja- jaa,es bildinatu. man shoks,staveju m&s apstulbusi. nu katra zinja- zinu ka vins domaa par ilgu nakotni ar mani,jo ir jau izdomajis ka deelam bus jaspele futbols un jafano par arsenal :D ha ha izdevusies nedelas nogale. tagad tikai 4 dienas un tad 4 briivas- wo-hooo. jauku jums dienu daamas

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Ronja- piekriitu par visiem 100 % TEV! :-)
02.04.2010 19:10 | saite | Atbildēt

+0
ziniet,ko man visus šos 4 gadus,ko esmu kopā ar draugu..bija visādi kāpumi,kritumi..un kas tik vel ne..un tagad man šķiet,ka labi,ka tā,jo tad es tagad to tā nenovērtētu,tagad ir daudz labāk un nav nenovērtējams ar to pašu sākumu,kad bijām zaļi :)
viss jau nevar būt pasakains un skaists :) vajag būt līdzsvarā..un ja tagad man teiktu precamies,es atbildētu 100& pārliecinātu jā :)un to nenožēlotu,jo tik ar gadiem saprotam,kas ir kas :)
01.04.2010 14:08 | saite | Atbildēt

+0
sunce- hmmm,jaatdzist tas nekas,ka taa bija tikai frāze,teikums un lidz tam mums vel aalu ,be dzirde bija paikami. paikami,ka tavs virietis vismaz domaa par nakotni ar tevi. mees jau nekad nezinam kas un kaa beigaas sanaaks,be pashreiz- esam laimigi
dolchi- jup. katram ir sava pieredze. iespejms mes nebusim paris kursh dzivos '''happily ever after'' ,bet mees achu varam censties :) zinu ka karam ir un bus gruus posms attiecibas,buus kaskji stridi par niekiem un sikumiiem,dazreis par nopietnaam lietam- bet viss ko mes varam darit ir patikamos momentus radiit vairak nekaaa slktos. par bildinashanu- vel gan nee ( es ceru). es tam nesu gatava,esam kopa parak neilgu laiku,bet naakotnee? iespejams...
30.03.2010 18:41 | saite | Atbildēt

+0
es jau vareetu sheit pateikt,kaut ko pretiigi riebiigu spriezhot peec savas dzive,bet Es pakluseeshu un klusiibaa smaidiishu un cereeshu,ka Jums viss izdosies;)
30.03.2010 16:00 | saite | Atbildēt

+0
Ko nozīmē NEKAS NEMAINĀS?! Patiesībā ir gan mainījies - viņš ir atklājis Tev savu jūtu nopietnību, jo viņš ir domājis par Tevis bildināšanu.. Un tās ir ļoti nopietnas pārmaiņas, jo tā nav lieta, par ko vīrietis parasti domā pirms gulētiešanas vai skatoties TV! :D Tas tikai kārtējo reizi apliecina manas aizdomas, ka viņš un Tu - you are just perfect one for another! :D
30.03.2010 11:48 | saite | Atbildēt

+0
he he - viss var buut. tikai vel kadis paaris gadus gan nee :-D (l)
30.03.2010 00:44 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kas to lai zin, varbuut T un M(ja nekas nemainiisies) tiks pie braaleena futbolista :) tas taa-jokam :D
29.03.2010 21:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits