apnicis jau...

29.03.2010, miss_jaukuminsh
jā, jā, es zinu, jums nepatīk lasīt čīkstulīgus ierakstus...bet es tagad sapratu, ka manā dzīvē nav tā, kā es to esmu iztēlojusies... kārtējo reizi izrādījas, ka puisis no manis vēlas tikai seksu...man viņš dikti patika...viss bija labi, bet tikai līdz brīdim...un šoreiz ar šo puisi šķita, ka būs ideāli...bet kas gan atļaus man būs laimīgai? sasapņojos...nokritu no mākoņiem...man jau ir apnicis, ka puiši no manis vēlas tikai vienu - seksu. nekādas nopietnas attiecības, bet tikai seksu...APNICIS! Es tagad neprātīgi gribu sev nopietnas attiecības, kad var savam puisim ieritināties padusē un neko nedarīt vai arī darīt visādas muļķīgas lietas, par ko abi gardi izsmietos! katru reizi veidojot šīs nopietnās attiecības es atduros kā pret sienu...atkal viena... dažreiz uznāk panika...daudzi vīrieši/puiši man ir teikuši, ka es esmu jauka, bet kāpēc gan es vēl esmu viena? kas manī ir vaina? vai tas, ka es neesmu modele un mans augums nav 90-60-90? bet es mīlu savu nedaudz apaļīgo augumu. paņēmu šodien telefonu un saskaitīju, ka manā telefonā ir pāri 10 puišiem, kuriem uzzvanot, viņi nekavējoties būtu pie manis, bet tikai uz vienu nakti. man nevajag! (es atkārtojos) kam man sekss bez jūtām? gribas raudāt...izejot ārā apkārt redzu daudz laimīgu, iemīlējušos pārīšu...bet es klīstu viena pati apkārt...eh...kur tu esi, mans princi?

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Tā ir smaga kļūda, tā domāt - "jāsasienās" ar citiem cilvēkiem...
30.03.2010 15:36 | saite | Atbildēt

+0
mans mīnuss ir tas, ka es ļoti ātri pieķeros kādam :( ah....
30.03.2010 04:45 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Vot,vot!Nedomaa tik dikt par to:)
Es ar kaadreiz raudaaju par to, ka esmu tik 1(paaris naktiim deriiga), tad saaku to izbaudii - guvu pieredzi:) saaku speeleeties ar puishiem:)tgd jau ilglaicinju esmu kopaa ar savu viirishkjiiti,miilu vinju nepraataa, bet tomeer atceroties ieprieksheejos laikus esmu preiciiga, ka paspeej to visu izbaudiit:) ar vienu viirietiiti paspeesi buut kopaa, bet njemt no dziives to, ko taa dod, nevareesi, kad buusiar kaadu kopaa..:) neljauj puishiem ar tvi speeleeties,speeleejies ar vinjiem Tu;)rarrrrr:D
30.03.2010 03:36 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu jā man arī ir tiaki viens kritērijas, lai es mīlu un mani mīl, bet...
nē, neesmu attiecībās, bet sev saku, ka labāk tā nekā būt tiaki, ali būtu un būt kādam par kājslauķi. es labāk pagaidīšu vēl desmit gadus un būs pa īstam, nekā ik pārsi mēnešu jauna īstā love, kurai tikai seks acīs rādās! baudi dzīvi, mēs tācu esam vēl tika jaunas un varam tik daudz, ko izbaudīt, kad nav jādomā, ko mans draugs par to teiktu! :)
29.03.2010 21:45 | saite | Atbildēt

+0
pasaule-nu varbut princis ir par skalu teikts. istenibaa sakot, man ir gluzi vienalga,kads statuss ir princim, galvenais, lai vins mani mil un es vinu. un lai ir dzirkstele...
un kaa tev veicas? ir izveidojusas attiecibas?
nju laikam tiesam parak daudz domaju, bet ntas reizes citas attiecibas ir taa nejausi sakusas, bet taa pat nav ne par ko izvertusas
29.03.2010 16:22 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
izskatas, ka tu parak daudz par to doma un parak lielu uzmanibu pievers, tas ari atbaida vinus. aizmirsti, dzivo un tad pavisam negaiditi vins uzradisies
29.03.2010 13:28 | saite | Atbildēt

+0
uh, saprotu, arī man visas iepazīšanās, kad liekas, šeit varētu izveidoties jauka draudzība vai pat tēmēt uz ko nopietnāku, visam pienāk skaists čuss, kad atkal saprotu, ka biju tikai iekāres objekts. Un viss stulbaikasi ir tas, ka to apjēdzu pēc laika, pēc sekas, kad jau biju iegūta un viss- čau, kur ir nākmā! vienu brīdi likās, ka īstenībā varu arī tā kā puiši- tikai seksam, fiziski, bez jūtām, bet nē, atkal saprotu, ka man vajag emocijas un man vajag apziņu, ka vīrietis mani vēlas sev blakus, nevis iekārot augumu uz nakti, bet vēlas ik dienas pamosties līdzās un teikt, kā esmu viņējā. princis? varbūt, bet varbūt pa priekšumums sevi jāpilnveido un jāiemācās būt harmonijā ar sevi, lai būtu gatavas tādam princim blakus stāvēt un sevi par princesi uzskatīt! :)
29.03.2010 05:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits