Patiesā vēlme izpausties

26.03.2010, anastasijs
Jau iepriekš rakstīju - tagad turpinājums. Vēlmes katram no mums ir dažādas. Vēlmes ir katram. Tiesa, tikai stiprie (stiprās!!) tās arī realizē. Šajā reizē neiegrimšu teorētiskos spriedelējumos.** Mana vēlme- saģērbties kā sievietei! Jā- patiesi. Atdzīšos: agrīnā jaunībā, kad man likās - esu tā kā saķēris "otro pusi", protams, šā iemesla pašķīrāmie. Bet nedaudz vēlākā jaunībā: tas ir tagad. Izlēmu, bet kamdēļ man šīs vēlmes ir jāapspiež. Jādzīvo dubulta dzīve!? Kāda suņa pēc? ** Tagad, kad man lielāka brīvība - vietā un laikā - es saģērbjos, un labi jūtos. Patīk, kad tērpā esu pie pc un čatojos! Ko tur stāstīt: viss ir attēlā!

Komentāri [17]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Nju slaidākas derētu :) bet domāju ka tas būs grūti, jo redzams ka tie ir muskuļi! :)
29.03.2010 03:46 | saite | Atbildēt

+0
Kāds ir neesi Alvis? :-)
27.03.2010 17:53 | saite | Atbildēt

+0
Jā, palasīju Emanuelles2 blogu :) Labs iesākums- ideāli 2 rakstiņi dienā :)
26.03.2010 17:48 | saite | Atbildēt

+0
Es ari censos rakstit-loti gribas uzrakstit ta ,ka citus tiesam aizrauj -ta suligi!!!!
26.03.2010 17:27 | saite | Atbildēt

+0
Ļoti daudzas ir interesantas lietas- centīšos pakāpeniksi dalīties ar to, ko zinu... :)
26.03.2010 17:20 | saite | Atbildēt

+0
Man loti patik ,ka tu raksti-noteikti to dari atkal!
Varbut ir vel kas interesants ar ko vari padalities!
26.03.2010 17:17 | saite | Atbildēt

+0
Galu galā lieta - ka apģērbs tur būtu jādala "pa dzimumiem" - ir izdomāta relativitāte, apmēram tas, ka kalendāru pēc "Jēzu" skaitam. Lielajam Kosmosam ir vienalga lielum lielais vairums Zemes lietas...
26.03.2010 17:14 | saite | Atbildēt

+0
PALDIES :):):), to arī darīšu :) (bet iespēja būt stipriem - iedota katram, neatkarīgi no dzimuma)
26.03.2010 17:12 | saite | Atbildēt

+0
Man vienmerir likusies loti interesanti tie cilveki ,kuri ir "savadaki"!!!Varbut tev ari ir tie sieviskie hormoni mazliet vairak -nu un!?Man loti patik tas ,ka esi stiprs cilveks un dari to ko velies!Raksti vel!
26.03.2010 17:11 | saite | Atbildēt

+0
!, kas tu tāda būtu, lai liktu man aizvērt muti? (ja pat nespēj īsto niku uzrakstīt, slēpjoties, jau visi varam viens otram kakāt virsū) :D
es uzdevu normālu jautājumu cilvēkam :D:D
26.03.2010 17:00 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits