Aborts

25.03.2010, pasaule
Realitāte mēdz izrādīties savādāka. Par sevi- kopš sevi atceros, kā uzzināju, ko nozīmē vārds ''aborts'' un kāpēc tas tiek veikts, kā arī kādas sekas tas var atstāt uz sievietes veselību, vienmēr esmu bijusi pret. Vienmēr man bija licies, ka, lai nu kāda būtu situācija, bet ir iespējams uzaudzināt bērniņu un tas vienmēr nes laimi un prieku, kā arī pašas sievietes pēc tam ir laimīgākas. Šeit pat diskusijās, vienmēr esmu mēģinājusi meitenes pārliecināt, ak vajag atstāt un kauniājuis, kas ir, ak par izsargāšanos nedomā, bet pēc tam vaika, ka laikam ir stāvoklī un būs aborts jātaisa. Tad nu, vienu jauku dienu, sapratu, ak labi jāpārskaita, kad tad manām mr jābūt. Izsargāšanās- bija, bet kaut kāds mazliet če-pē bija pēc, ka iznāca, ka sperma tika uz palagiem, bet laicīgi nepamanīju un tā mēs tur pavārtījamies pāris stundas. Sajūtas, ka tas varētu būt noticis ar mani un tik bezgala muļģīgā veidā... nevaru izstāstīt, iekšā visa dzīve iet gar acīm un tu mēģini pieņemt situāciju, ja nu, ko ar skolas plāniem, ko ar vecākiem, ko ar darbu kā tālāk, kāda būs dzīve pēc divdesmit gadiem. Un tas, cilvēks, no kura, tas nu dien nav tas ar kuru gribas ģimeni, bērnus un saukties par laimīgajiem vecākiem, tas viss '' tā vienkārši gadījās''. Bezgala stulbi, stulbi un stulbi. Bet negribu būt vien no stulbajām zosīm, kas visu dzīvi sačakarē, jo nezin kā seksot izsargājoties!! rr... aina, vien, akd man tagad jāpasaka vīrietim, ar kuru mums nekas nav, ka mums būs bērns, ak emsu stāvoklī- vispār čau... nu kaut kāds debīlisms... kas no tā var iznāk, es ar bērnu, mēģinot dzīvot kā līdz šim, tikai visuŗ līdzi vēl bērns, viņs ik pa laikam alimentus un apciemojumus, vai mēģināt kopā dzīvot, jo tā vajadzētu?? sviests.... aborts... un viss ir tā kā nekad nekas nav noticis un bijis. nevienam nav tiesību nosodīt. Un dažreiz acīmredzāmā ''nepareizā'' izvēla mēdz ar laiku būt ''pareizā''. desmit dienas un manas mr ir klāt, tātad ne šoreiz. Bet nepienāks tāda reize, jo es zinu, ak negribu būt stulba un šis te emociju karuselis, desmit dienas, tas man dod dzīvei mācību- domāt, ne tikai ļauties!! kā jums, esat pārdzīvojas - kaut tik es nebūtu stāvoklī, periodu!??

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Tiešām paldies par atklātību. Gan jau,ka ne katra var ko tādu uzrakstīt,un izklāstīt kā jūtas tajā brīdī. Ja godīgi,man arī ir bijušas 3 abšaubāmas reizes,kad liekas-viss. Bet nu ja gadās palikt stāvoklī tad jāpadomā,vai tiešām esi gatava uzņemties aut ko tik nopietnu. Tā nav joka lieta. Vari aizmirst par tusiņiem,tev visu laiku būs kāds ,par ko jārūpējas. Lai gan es arī neuzskatu,ka aborts or tā "pareizā" izvēle,man laikam tas būtu labāk,nekā tagad audzināt bērnu. Izklausās diezgan briesmīgi? Ez zinu,jo vēlāk noteikti gribēšu bērnus,bet jādomā ir par to,vai tagad esi tam gatava.
29.03.2010 15:16 | saite | Atbildēt

+0
jā, godīgi sakot manas izjūtas pret abortu ir neitrālas.
jā, es nosodu, savās domās, meitenes,kuras dzēruma ar kaut kādu svešinieku pārguļ un tad paliek stāvoklī un grib taisīt abortu! bet no otras puses ir tā,ka piemēram ja bērns pieteicies izvarošanas rezultātā, tad tas ir tikai normāli.
es personīgi šobrīd vēl mācos un ja pieteitkos bērniņš laikam taisītu abortu. bet kad paskatās you tubā video kā dzīvībiņa tiek vilkta laukā, slikti paliek :-/ un jāpiekrīt meitenēm,ka labāk aborts nekā sabojāta dzīve bērnam! Bērni nav vainīgi pie vecāku muļķibām.
27.03.2010 17:22 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
hellish'iņš- tieši par to aju es arī saku, ka kamēr, pati neesi piedzīvojusi situāciju, kur reāli ir jāpsver iespēja, ka varbūt esi stāvoklī, tikmēr var gudri runāt, cik slikti ir aborti, ak tā nevajag, ak vienmēr ir iespēja utt. bet reāli pastāv sabojāta dzīve.
kaza48-
tieši tāpēc arī ir šāds bloga ieraksts, jo tas, ka ik dienu parādās diskusijas, par to vai esmu stāvoklī, tas kļūst par normu un neliek padomāt kārtīgi, rodas priekštats, kas tad tur, ja esi stāvoklī, taisi abortu un nav problēmu, bet DOMA vien, ka iespējms esi stāvoklī, tas daudz ko maina vien,kā tad ir pēc aborta, vai tiešām viss ir kārtībā. Varbūt lieku reizi vajag domāt pirms, nevis pēc tikai par sekām!
25.03.2010 19:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kas gan tur sevišķs -te gandrīz katru dienu ir tēmas par iespējamo grūnicību un spermas noplūdi kā arī krāna izmēri :D
25.03.2010 18:48 | saite | Atbildēt

+0
ja tu būtu stāvoklī un tiešām bērnam nebūtu gatava, tavas emocijas un sajūtas būtu pavisam savādākas...
labāk aborts, nekā bērnam sabojāta dzīve...
25.03.2010 18:36 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kaza48, ja tev persōnīgi ir grūti lasīt- tad nedari to, bet domāju, ka, ja man pirms būtu bijusi iespēja izlasīt par šādu neveiklu situāciju, tad, kad man tāda rastos, tad neapjuktu, bet zinātu, ka labāk ir ko teikt vīrietim, nekā pēc tam dienām štukot, a Ja nu??
25.03.2010 18:05 | saite | Atbildēt

+0
Paldies par atklatibu!Par sim lietam nemaz nav tik viegli runat!
25.03.2010 17:30 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu nejau visai pasaulei jāzin par to locekli,spermu,prezi,palagiem utt
25.03.2010 17:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
jap, tā var likties, bet realitātē tas moments gadijās mazliet tizls, jo džeks izvilka locekli un prezervatīvs nomaucās un sperma var teik izlija uz palgiem starp mums un iespējams uz manis, tas liekas nejēdzīgi un stulbi, realitātē pastāv iespēja, ka sperma atradās saskarsmē ar manām ģenitālijām un ... tad tie mazie ir gana aktīvi, aj vien grib, ne vienmēr un visur, bet iespēja PASTĀV. :)
25.03.2010 17:04 | saite | Atbildēt

+0
sperma uz palagiem? doh!!! nu nejau mazie dzivotgribeetaji leks no palagiem tevii iekshaa. nu ko tik stulbi? tik aktiivi jau vinji ga nau
25.03.2010 16:37 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits