Es tik ļoti, ļoti gaidu pavasari!

09.03.2010, cosmonaute
Beidzot tas ir klāt! Tas svaigias pavasara gaiss un saulīte. Un galvenais arā nav tas nepatīkamais slapjdarņķis! Nevaru vien sagaisīt, kad būs gana silts, lai varētu iet kāpās sauļoties. Gribas mazliet D vitamīna dabīgā veidā. :) Vakar ar draudzeni bijām bibliotēkā. Rūpīgi nosolīos sev, ka nevienu gramatu neņemšu, jo mājās vēl stāv 4 bibliotēkas grāmatas, kas nav izlasītas. Tomēr biblitēkā man rodas tāda pati sajūta kā apģērbu veikalos- gribas visu, visu nopirkt! :D Tā nu es paņēmu vē dažas grāmatas un iebraucu vēl draudzenes lasītāja kartē, jo man jau bija saniegts limits. Viena no tām ir "Mūks, kurš pārdeva savu Ferrari" esmu dzirdējusi, ka esot kas līdzīgs Koelju "Alķīmiķim", un vel nolēmu, ka jāiemet acs "Naudā un cilvēkos". Klau, kāda no jums ir lasījusi kaut ko no Rukšānes? Vakar tā kā cilāju viņas "Romāniņu", bet tā anotācija īsi neiazrāva.

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man nepatīk Rukšāne - tiek raksti tādi tukši un tādas personīgās domas, kas nevienu citu neinteresē... Nu esmu lasījusi tikai 100 sestdienas (vai kkā tā), bet tas katram savs, jo manai draudzenei viņas raksti lielas vnk ideāli :-)
09.03.2010 18:42 | saite | Atbildēt

+0
nesen tieši izlasīju par Mūku, "Alķīmiķis" man kaut kā labāk tomēr patika. :-)
09.03.2010 15:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)