:/

04.03.2010, Birzums
Kaut kur izlasīju anekdoti, joku (vai vēl kā viņu, lai nosauc), ka vīrieši pēc pamošanās izskatās tikpat seksīgi un labi kā pirms gulētiešanas, bet sievietes gan ir mazliet noplukušas.. ;-) Smieklīgi vai nav, bet tā arī ir,jo reti kura sieviete (protams,ir arī izņēmumi) spēj izskatīties lieliski gan ar, gan bez kosmētikas.. Piederu pie tām, kura, uzliekot kosmētiku, it kā uzliek sev citu seju. Reiz man viens cilvēks, ieraugot manu bildi bez kosmētikas, prasīja, vai tā vispār esmu es (t)

Komentāri [16]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ir ir bilde redzama sievieta viena un taa pati tikai photoshopota . youtube bija video. ;-)
06.03.2010 01:30 | saite | Atbildēt

+0
Pumčik,nav jau mana bilde..paņēmu to no Gūgles tantes :-D :-D :-D
04.03.2010 15:40 | saite | Atbildēt

+0
ir reizes kad izskatos labi bez kosmētikas,ir reizes kad ir vnk ĀRPRĀC! :)
Bet nu man patīk reizēm dabīgums un draugam arī :)
04.03.2010 15:06 | saite | Atbildēt

+0
Nu man piemēram pašai nepatīk kāda es izskatos ka esmu iznākusi no vannas vai no pirts- ķipa seja pārkarsusi, sarkana, mazliet acis aizpampušas. :-D Nez vai tas arī džekam liktos sexīgi. :-D Manējais vienreiz pēc kādu 5 gadu draudzēšanās, uzreiz pēc dušas man pateica "A ta tu šitāda patiesībā izskaties!" :-O Es biju šokā pilnīgi, bet tad viņš sāka zviegt un teica "ne taču, tas tak bija jox!" :-D Un es tiešām ceru, ka tas bija jox. (t) :-D :-D :-D Bet tā ikdienā varu staigāt arī bez kosmētikas, piemēram brīvdienās vasaraā un nav nemaz tik traki, ja āda tīra un iesauļota, tad nemaz tik biedējoši nav. :-D P.S. Šī bloga klāt pievienotā bilde ir dīvaina. Man liekas ka tā nav viena un tā pati sieviete, tai pa labi ir izteiktāks žoklis. :-D
04.03.2010 13:25 | saite | Atbildēt

+0
man tieši 6dien viens čoms paziņoja vakarā, kad man bija makeup uzlikts, ka izskatos labāk nekā pa dienu, kad viņš mani redzēja bez jebkādas kosmētikas :-D tā kā ej nu sazin - viens saka, beidz krāsoties, viss tik mākslīgs, nākamais paziņo, ka uzkrāsota labāk izskatos. tad kā lai tiem večiem izpatīk!? :D
jeb atslēga laikam ir tajā - ka jāuzkrāsojas tā, lai izskatītos smuki, bet dabiski. džeks domās - o cik smuka! un pat neapjēgs, ka ir mazliet kosmētika virsū :)
04.03.2010 12:44 | saite | Atbildēt

+0
Jā, daudzi šito saka,ka Tu arī bez kosmētikas esi smuka un bla, bla,bla..diršana tas viss :-D
Tad, kad neuzliec to špakteli, tad prasa- vai es esmu slima vai pohaina?! :-D :-D
04.03.2010 12:18 | saite | Atbildēt

+0
moš :D
04.03.2010 05:37 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nez...mosh miilestiba aizmiglo acu skatienu viirieshiem...nez...bet nedomaaju,ka dzhekam par taadaam lietaam jaamuld...kaads tolks..ne Es prasiiju,neko... pats vienmeer no riita-nu ejam...Tu tak esi uzkraasojusies jau... a Es tikko no gultas laukaa:D
04.03.2010 05:27 | saite | Atbildēt

+0
gribētos,lai pārējie arī tā saka,ka neredz atšķirību... :-D
04.03.2010 05:25 | saite | Atbildēt

+0
nu arī iespējams :D:D:D
04.03.2010 05:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits