Pārdomas pirms aizbraukšanas...

03.03.2010, Liidere
Palicis vēl nostrādāt vienu nedēļu un jau nākamās nedēļas beigās pakošu čemodānu (nevaru iedomāties kā turpmākajai dzīvei nepieciešamās lietas salikt vienā čemodānā)samīļošu draudzenes, sabučošu draugu un sēdīšos lidmašīnā, lai pamestu Latviju. Esmu ļoti priecīga par jauno darbu un ar nepacietību gaidu, kad varēšu sākt, bet šobrīd aizvien vairāk un vairāk aizdomājos cik tomēr daudz ko jauku un labu nāksies atstāt šeit. (s) Skaidri zinu tikai to, ka man nepietrūks šīs valsts ar savu nestabilo ekonomiku, ziemu, kas velkās pusgadu, un po****o attieksmi pret cilvēkiem. Bet mani mīļie paliks šeit, tāpat arī manas jaukās draudzenītes. Protams, būs jau iespēja atbraukt un viņus apciemot, bet tomēr tik biežas tikšanās, kā līdz šim, vairs nebūs iespējamas. Bet vismaz man ir Cosmo formus un tā jaukās dalībnieces, kam vienmēr savas bēdas var izkratīt! :) Lai jums visām jauka atlikusī dieniņa! (l)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Dzivoju Skotijaa, Aberdiinaa.. Es gluzi viena nedzivoju, ar krustvecakeim kopa, bet ta pat gjimenes un draugu nezeeliigi pietrukst...
04.03.2010 19:44 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es jau 4 gadus esmu prom un atpakal neprasas nemaz. Pat nezinu kas man Latvija varetu pietrukt, jo esam prom visa gimene. Nozeloju varbut tikai to ka atrak netiku prom.
03.03.2010 23:45 | saite | Atbildēt

+0
Laura, kurā valstī tu dzīvo un strādā tagad?
03.03.2010 20:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Esmu jau pusgadu prom no saviem miljajiem.. bija ljoti gruuti atstat vinjus, ari tagad vel taa gribetos vakara atnakt majas un samiljot kadu savejo, bet vinju nav blakus.. :'-( Liekas, ka pa so laiku esmu kljuvusi stipraka ;) ar laiku jau pie visa pierod.. un jaa, cik labi ka ir internets un telefons.. :) vismaz taa var justies kautnedaudz tuvak.. (l)
es nemaz neko nenozeloju, stradaju, pati esmu visu sasniegusi.. :)
Galvenais gribet un dariit, tad jau arii vis izdodas ;) Zini, tagad tikai saki, ka nepietruks, bet pietuuks, un kaa vel.. bet velu veiksmi ;)
03.03.2010 20:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits