mieru,tikai mieru :D

25.02.2010, nela_6479
taa, tikko mans smukais koleegjis aizgaaja un es atkal palieku viena darbaa liidz riita gaismai! shoreiz gan esmu apbrunjojusies ar kko graadiigu,cigareteem savaa darba vietaa,tad veel darba piederumu skapii,nezinu kaadaa sakaraa,bet uzraku pat beisboleni :D visur gaismas sadegtas.. taa - mana nakts,peec vakardienas, solaas buut gara :D fjuu- ieshauju 50gramus drosmei un esmu gatava uz visu :D

Komentāri [30]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
haah.. pasaule tieshaam maza :D
redz, 3 gadus maacoties kopaa,jau esam speejiigas viena otru atpaziit peec runas stila,bildeem un izteicieniem.. tas,patiesiibaa, ir ritiigi forshi :)
26.02.2010 01:49 | saite | Atbildēt

+0
Kad es pamanīju bildi, man likās, ka kāds skuķis Tavu bildi pievācis un jau radās doma, ka jāaizraksta Tev. :D Tad es pārlasīju pēdejos blogus salipināju visu kopā, un, kad Tu vēl teici, ka Tā ir tava bilde.. Jā, un arī tas "mieru,tikai mieru :D" likās kaut kur jau dzirdēts... :-D
26.02.2010 01:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
26.02.2010 01:13 | saite | Atbildēt

+0
haah, kaa uzmineeju? :D ja godiigi,tad uzreiz sapratu peec taas kurpiish bildes,kas Tev bija - taada meiteniigi sapnjaina. un arii runas stils taads pieklaajiigs - bija skaidrs kura :D
Nikki - haah, zinu tagad,kaa tu juuties :D traki ir.. :D bet tu turies- gan jau kkad pateikshu :D :* :D
26.02.2010 01:05 | saite | Atbildēt

+0
Baac nu tev tak nevajadzēja teikt, kamēr viņa nebūtu pateikusi kur strādā.. :D :D
Devona, wot atceries tagad kā tu tikko mocījies ar ziņkāri par cosmonauti.. Mani tāpat moka par tavu darbu.. :D :D :D
25.02.2010 23:45 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Chau! Ti internets šaurs... Kā Tu mani tikātri atšifrēji?
25.02.2010 23:35 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Detektīve... :-D
25.02.2010 23:29 | saite | Atbildēt

+0
yaay :P
chaau vispaar :D redz,cik pasaule ir maza :P
25.02.2010 23:28 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
:-D Nu, labi, labi! :-D Esi jau esi uz pareizā ceļa!
25.02.2010 23:26 | saite | Atbildēt

+0
tai ir jaabuut Tev :D nesen chekoji manu profilu -taatad ir :D :D
25.02.2010 23:24 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits