sickness

24.02.2010, daydreamer
kā lai izmet no galvas vīrieti, ar kuru tāpat nav lemts? nolāpīts, kāpēc man vienmēr iepatīkas tie, ar kuriem nav iespējams būt kopā [nē, viņš nav aizņemts]! tā kaitina! gribētos vnk piespiest "delete" podziņu un izkabināt viņu no savas galvas ārā. zinu, ka šādi ieciklējoties uz kokrēto personu palaižu garām citus jaukus cilvēkus, ar kuriem varbūt tiešām būtu lemts un vērts. bet, dzīve tak ir netaisna, vienmēr gribas to, ko nevari dabūt. neciešu, ka pieķeru sevi brīžos, kad esmu aizdomājusies un manas domas plivinās ap viņu. un kārtējo reizi būs jāskrien uz aptieku pirkt lielā plāksteru paka, lai salipinātu sirdi kopā. ah, gribas vnk aizmirsties un neko nejust ... bet kā, lai to izdaru!?

Komentāri [17]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
akdievs man tā ir pa dzīvi.
un tiešām tad apkārt sev izveidoju TĀDAS ilūzijas par attiecībām. Mūziku klausoties uzreiz iztēlojos. Vnm visur tā cilvēka seja. BĀC! Tiešām tas nepatīk.
Ja kāds zin risinājumu vai zāles lai padot ziņu.!
28.02.2010 03:16 | saite | Atbildēt

+0
tā ir vienmēr.
mērfija likumi! :-/
26.02.2010 17:57 | saite | Atbildēt

+0
ir tāds teiciens:
"as soon as you stop wanting something you get it" [andy warhol] :-D tā kā, varbūt, ka jāmet miers, ne? :D
26.02.2010 02:00 | saite | Atbildēt

+0
ja vien Tu zinātu, kā Tavs sacītais uzmundrina! (l)
26.02.2010 01:19 | saite | Atbildēt

+0
es arī nē (s) bet ir jāsaņem sevi rokās! tu to vari un es to varu :D
labāk nožēlot izdarīto, nekā neizdarīto :) dzīvojam tak vienreiz :-P tā kā, miashine, es uz tevi paļaujos :-D
26.02.2010 01:08 | saite | Atbildēt

+0
manā gadījumā, vērts ir noteikti.
bet neesmu no drosmīgajām :-/
26.02.2010 00:57 | saite | Atbildēt

+0
nu jā, es ar neesmu īsti droša vai neesmu pārpratusi :D bet nu, tai pat laikā, neko nedarot sēžot un tikai gaidot jau nekas arī nenotiks, vai ne tā!? varbūt ir vērts iedot kādu mazu mājienu un skatīties, kas notiks tālāk? :)
25.02.2010 23:46 | saite | Atbildēt

+0
man arī tā ir.
man šķiet, ka viņš nav gluži vienaldzīgs.. bet es nezinu.
man ir bail.. ja nu es visu esmu pārpratusi un mani atšuj? (s)
25.02.2010 23:18 | saite | Atbildēt

+0
man prieks , ka es Tevi ievesmoju (l) :-)
25.02.2010 19:54 | saite | Atbildēt

+0
Super ....Turies un nepadodies!!!!!!!! :-D :-)
25.02.2010 19:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits