Kaa lai ieguust...

18.02.2010, mazais_M
Nesen iepazinos ar vienu chaliti (s) taads garsh,simpatisks,sportiksk :-P patik man vinsh (s) Esam tikusies vairakas reiz..uzaicinaju pie sevis atbrauca...ari pats uzprasijies ir pie mans...pavadijam ari nakti kopaa :-D Bet ir taa ka vinam nesen ir bijusi milestibas trauma...un neko nopietnu negrib :-/ saraksatmies katru dienu,protams nekada miljuma izpausmes nav :-| bet tomer vienreiz gadijas ka tikamies nejaushi - tad bij tads priecigs :-) es vel vairak...it ka neceru uz neko daudz..bet - ka lai pasaka gribas ma vinju tuvak sev 8-) Uzspiest ar nevelos neko...bet nedaudz mokos :%27-( Dazreiz uznak tada nedauzd sevis zelosanas pauze...Bet tados brizos meginu skatities uz pozitiivo Kaa Jus domajat..ko iesakat?

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es jau gaidu :-D ceru loti ka man ar beigsies tas pozitiivi (l)
22.02.2010 01:30 | saite | Atbildēt

+0
varbūt tiešām jānogaida :)
Man tas beidzās pozitīvi (l) (l) (l)
19.02.2010 06:12 | saite | Atbildēt

+0
P.S. Man ar taada doma ir ienakusi prata..varbut ar laiku paries..tik janogaida 8-) aiz stura tepat :-) tencinu par jaukiem vardiem (l)
18.02.2010 01:51 | saite | Atbildēt

+0
xe jaa laba doma parslegties uz citu :-D dazi jau ir te uz vietas - rokas stiepiena,bet liekas ka ne iistie..vai ari esu ieciklejusies tieshi uz sito taapec??? :-| bet mulkot sevi ar negribas... :-( paldies par padomu..laikam bus jadara kas lietas laba. :-P
18.02.2010 01:47 | saite | Atbildēt

+0
Jā, lai kā arī būtu, ja pats puisis atzīst, ka nav gatavs nekam nopietnam, tad labāk lieki necerēt :-/ Ir jau tā, ka gribas uzreiz, bet varbūt tiešām sakopo visus spēkus un nogaidi..visas sāpes reiz pierimst, un puisis sapratīs cik jauka esi (l)
18.02.2010 01:46 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
mana gadijuma ta iznaca.tomer man jau bija vienalga uz to puisi. saprata ka biju parar apvainota ar vina vienaldzibu no sakuma.un jau velak neko negribejas.ta ari palikam tikai draugi.
18.02.2010 01:43 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man ar ta bijis.man uzreiz cilveks pateica,ka milestibas trauma,un tagad neko nevelas nopietnu.bet es stulbene,cereju. ja ciena pret sevi tev ir,tad labak parsledzies uz kadu citu. tada gadijuma tev gan vieglak bus,un kas zina,varbut ari iznaks ka tas puisis sapratis ko var pazaudet un trauma izgaisis acu mirkli. :-) velu veiksmi milas lietas.
18.02.2010 01:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits