ne tik pozitīvi.

08.02.2010, Ginge
Šodien nopirku dāvanu savam Mr un staigājot pa veikaliem es sapratu,ka Sv.Val diena man pilnigi nemaz neiet pie sirds/ kadreiz uzksatiju ,ka man viņa npatīk,jo parasti sanāca būt vienai,bet nu man ir mans vīrietis,bet tikuntā visas tās sirsniņas nepavisam neiet pie sirds. tas vis ir pārāk ''mīligi'' ja saprotat ko gribu pateikt :-D daudz labāk iet pie sirds uzmanibas apliecinājumi kuri nav uzspiesti. ja viņš man uztaisa vakariņas,saldo ēdienu,samīļo, skatas uz mani un smaida,atraxta sms ik pa laikam,uzaicina uz vakarinjam,kino vai teatri tāpat bez iemesla.vai kā šorīt -pamaniju,ka viņš manu bildi (to kas ir iepriekšējā blogā) uzlicis uz deskopa,tas kā man vienmer jauzpūš savas smaržas uz viņa spilvena pirms dodos prom no viņa dzivokļa,ja zinu ka tajā naktī nepalikšu tur... nevaru teikt ,ka nesu romantiska,bet Valentīn diena? viņa vel nav pienakusi,bet man jau sēž.. ehhh... bet kas zin varbut pati diena bus tiri jauka. dāvana man ir,kleitiņa arī un restorans ar jau esot rezervēts. dzīvošu redzēšu.. varbūt mans mr mainis manas domas ,a varbut tieši pastiprinās... šis laikam nebūs no tiem blogiem kas kādai no Jums liek pasmaidīt.

Komentāri [18]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
09.02.2010 20:40 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
09.02.2010 20:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
09.02.2010 20:39 | saite | Atbildēt

+0
maz ...maz -wow,spēcīgs termiņš ''istais''-pati vel neatļaujos to pateikt,bet zinu ka esu iemilejusies. .
obligati ieraxtīšu kā mums gāja,un apsolu ari bildite būs :-) (l)
09.02.2010 18:27 | saite | Atbildēt

+0
no tava smaida jau var pasmaidīt ;D
pievienojos suncei par to, ka tev šis ir tavs ĪSTAIS! :)
neaizmirsti pēc tam ierakstīt blogu kā jums gāja un pievienot bildīti (s) :-D
09.02.2010 18:04 | saite | Atbildēt

+0
he,he apsolu-turpināšu. :-)
09.02.2010 16:52 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, cheeky! :) Un turpini būt tikpat pozitīva, kā Tu esi!!! :)
09.02.2010 16:46 | saite | Atbildēt

+0
sunce- viss notiek labāk,kā biju iedomājusies. par to īstais vai nē- dzīvosim redzēsim. pagaidam baudu katu mirkli un esu laimīga,ka esam viens otram.
lilels,liels Paldies Tev par jaukajiem vārdiem,tagad Tu man liki pasmaidīt. :-) super izdevushos Tev sho dienu ;-)
09.02.2010 16:20 | saite | Atbildēt

+0
cheeky - nu re, tad jau viss notiek! :D :D Man patiešām liels prieks par Tevi - izskatās, ka viņš pilnīgi noteikti ir Tavs Īstais Mr. :D :D Lai jums super jauks 13 februāra mīlas randiņš un 14. februāris kā vienkārša parasta diena! :) :) :) Tu man liki šodien pasmaidīt! :)
09.02.2010 16:15 | saite | Atbildēt

+0
sunce- jā tā kā mēs vakar netikāmies viņš man vakarā uzzvanija,tā kā norunājām 2h ,tas ir pietiekami ilgs laiks lai es ieminetos par to ka man valentīn diena nepavisam neiet pie sirds,bet ka dāvanu jau nopirku :-D šis paprasija vai es negribu,lai viņš pārceļ restorāna rezervāciju uz 13.februari. tādā veidā mums būs parasts randiņš un izvairīsimie no pārīšu pūļiem. un14 varam pavadīt kā parastu dienu. godīgi? man šī ideja pat ļoti patika. mums būs pašiem savi mīlestības svētki (l) MariAnna- jā diemžēl tā vien liekas. jo nekur netiek pat pieminēts stāsts par to kāpēc tad radās tāda diena. .
09.02.2010 15:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits