greisirdba

07.02.2010, Ginge
vakar Mr brauca uz laukiem pie opa,es lidzi nebraucu,lai ari biju uzaicinata,jo gribeju lai vinsh un vina gimene pavada laiku tikai gimenes loka. sarunaju ka mes abi aizbrauksim apciemot opi bez visas tas gimenes burzmas tiaki mes divi. ta ka man bija pilnigi brivs vakars izdomajam aizit ar draudzeni izdert pa kadam ''sex on the beach'' un nedaudz padejot. uzvilku baltu gaisigu kleitinju un jutos tiri simpatiska,apmierinata ar sevi. ieveroju ka kluba menidzeris stav uz kaapneem no kurienes visu var parlukot un ik pa laikam uzmet mums aci. velak ari uz deja placha vinsh nemanot gadijas un veroja puli netalu no mums. kad iznacu viena no tualetes meginaju spraugties cauri pulim,un vinsh atkal bija blakus ''paskira'' puli,lai man vieglak butu tikt cauri. laikam jau es uzsmaidiju,bet nedomaju to flirtejot. atri vien izdomajam iet majas,ejot ara jkau atkal vinsh bija priekshaa,staveja runaja ar apsargiem,ejjot garam vinsh ko centas pateikt bet es izlikos ,ka nedzirdu,lai nebutu jauzsak saruna. ir labi apzinaties,ka Tev veljoprojam pieversh uzmanibu. shodien satiekot Mr vinsh vaicaja ,ka man gaaja. es atbildeju,ka labi un ka smukais menidzeris laikam mani ieveroja,un ka meginaja uzsakt sarunu :D vinja sejas izteiksme nedaudz mainijaas,bet centas neizradit greisirdibu,meginaja neuzkritoshi pavaicat ko es dariju-teicu,ka neko -aizgaju prom. vinsh uzreiz atcim redzami nomierinajaas. nodomaju-heh?> tiesam tik ''liela'' ir ta tava greisirdiba? ta ari pavaicaju. vinsh teica,ka greisirdiba protams ir,bet ne slimiga. teica ka vinsh apzinas ka puishi pieversh man uzmanibu,redz to pat ejot pa ielu,un ka nevienmer tas ir patikami,bet ka uzticas man. zin ka lai ari puishi man pieveris man uzmanibu,runas ar mani,vinsh uzticas ka tas ari viss. tad es ta labi padomaju,un sapratu ka ari ar mani ta ir,parasti ietu sviesta ja mans puisis iet ara ar saviem ''chomiem,bet tagad,kad vinsh to dara esu pavisam mieriga. zinu ka vinsh runas ar meitenem, uzmaidis vinam,bet es uzticos un esu divaini mieriga. . . tad vinsh man pavaicaja,vai grbu lai vinsh ir greisirdigs un man nacas atbildet godigi- ka jaa,dazreiz tomer gribetu,un tapec biju prieciga redzet,ka vina seja nedaudz izmainjas,ka padzirdeja ka menidzeris pieversa man uzmanibu jo iespejams man ir stulbi uzskati,bet tas paradija ka vinjam ruup... kaa ir ar Jums? esat greisirdigas? un ka ir ar jusu partneriem?paradas dazreiz tas greisirdibas velninsh vinos?

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Hej ;) Ieintriģēji mani ar saviem blogiem,tagad pamazām visus pārlasu :) Par to greizsirdīgu!! Man piemēram,pašai tā ir - slimīga - šausmīgi tas ir,bet es apzinos,ka viņš man ir uzticīgs un ,ka nekad neko nedarīs,bet tas uznāk vienkārši pats no sevis,es uzreiz kaut ko pasaku un izceļās strīds - ne par ko :( P.s. Ar lielu interesi un smaidu uz lūpām lasu Tavus blogus.. Tā turpināt,lai Jums veicas. ;) (flower)
26.11.2010 18:18 | saite | Atbildēt

+0
xx - par to ari prieks :-)
chepite- chepīte nu ar mani ir tas pats,tikai zinu ka uz meichaam vinsh paskatisies gan :-D kaut vai ja kads no vinja brivajiem draugiem prasis padomu ''vai taa ir njemama?'' ha ha. :-D ja jav nav bijis majiens un aizdomas par krapshanu tad jau ta ari ir,gan jau ka neslepjas labi :-)
un vispār- Paldies Tev :-) ;-)
Pumčik - Paldies Tev (l) he he - tāds tādu atrod. tā kā jums abiem tas greisirdibas elniņš sēž iekšā jūs viens otru saprotat ;-)
08.02.2010 19:24 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky kā vienmēr smuka bildē! Manējais kādreiz bija drausmīgi greizsirdīgs uz visiem, tagad ir teicis, ka vienkārši man uzticēsies, kautgan tāpat sava greizsirdība iekšā jau ir. Es arī esmu ļoti greizsirdīga! :-)
08.02.2010 15:28 | saite | Atbildēt

+0
Nu pati neesmu greizsirdīga :D Pat nezinu kāpēc :D Ja viņš iet uz klubu bez manis, es viņam pilnībā uzticos un zinu, ka uz meičām viņš pat neskatīsies...pa šiem gadiem neviena mājiena uz krāpšanu nav bijis :D... hmm...a varbūt labi slēpjas? :D
Un viņš...ir greizsirdīgs, bet neizrāda :D Tikai ik pa laikam pasprūk kaut kas tāds, kas par to liecina :D
Un vispār, dikti smuka bilde! ;-)
08.02.2010 13:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tev ir forši blogi, man personigi, pat pasmaidit gribas kad izlasu. (l)
08.02.2010 02:29 | saite | Atbildēt

+0
TestPilote- hmmm. man ir draudzene kura ir shausmonigi greizsirdigamun vinja tur neko nevar padarit-tas alikam vnk citiem asiniis. tad galvenais,ir lai Tava otra pusiite Tevi saprot ;)
DinCee- he he zinama situacija :-D
08.02.2010 00:34 | saite | Atbildēt

+0
Mans puisis pat vienreiz uz savu draugu palika greizsirdīgs, jo viņa draugs man izteica komplimentus. :)
08.02.2010 00:29 | saite | Atbildēt

+0
Jā, kaut kau būtu vienkārša greizsirdība, bet man tā aiziet uz slimīgo pusi. Bieži vien paranoja. Ļoti tas nepatīk.
08.02.2010 00:20 | saite | Atbildēt

+0
piedodu :-D varetu jau izlabot ,bet godigi-slinkums. mr laptopa klaviaturaa pogas dikti stingri spiezas tapec biezi pazaudeju kaadu burtu,un vispaar-man pareizreaxtiba vienmer ir klibojusi :-D vismaz garantija ka redakcija tomer manus blogus nepublicees-ha ha :-D :-D :-D
07.02.2010 23:23 | saite | Atbildēt

+0
piedod, bet es nespēju nepamanīt tik nežēlīgi daudz pareizrakstības kļūdas.... un ir greizsirdība :D:D
07.02.2010 23:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits