Johaidīīī!

27.01.2010, cosmonaute
Es nesaprotu! Kā pret sienu! Daru tā un daru šitā un vienalga nekā! Johaidī! Kā lai jauns cilvēks iegūst darba pieredzi, ja nedod tādu iespēju?! Esmu gatava sevi pierādīt kā priekšzīmīgu darbinieci, tikai dodiet iespēju! Esmu nikna! O. Mandino raksta, ka nevajag satraukties, ja progress notiek lēni... Bet man jau sāk likties, ka nenotiek nekas! Ja kaut kas pabīdās uz priekšu tad pilnīgi bez kādiem rezultātiem. Esmu 100% optimiste, bet ziniet vienreiz mērs ir pilns un asaras gāžas aumaļām. Pluss sāku piekrist, ka omtmists, kas par visu smaida un visur saskata pozitīvo pusi sāk jau izskatīties pēc pamuļķa! Es saprotu arī to, ka panākumi neneāk viegli un tomēr nav jau iespējas kaut kam iet uz priekšu, jo viss stāv uz vietas nemaz nerunājot par to vai tas ir viegli vai grūti, jo nekā jau nav! :-/

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man ir 2 ar pusi pieredze klientu apkalpošanā un ēdināšanas servisa. + pieprotu arī lietas,ko darīja mans menedžeris. Bet esmu 3 mēnešus bez darba un meklēju darbu,bet neskatoties uz to,ka man ir pieredze.Darbs vel joprojām nav.
Un piekrītu kā var iegūt kādu pieredzi ja nedod iespēju,lai gan šajā laika posma būs grūti atrast darbu.
27.01.2010 17:11 | saite | Atbildēt

+0
hellish, tur jau tā lieta, ka darba nav! :(
Lc, tgd esmu saņēmusies un atkal esmu optimiste. Un,... par to muļķīti.. Optimistes neapvainojieties... :)
27.01.2010 02:50 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man ir tas pats, bet tikai es nestrādāju algotu darbu. Man ir prakse un zini mums vispār neļauj darīt neko nopietnu, kā tikai apkopējas darbu, bet tā nav tā profesija par ko mācos. No sākuma domāju , ka tas tik ar mani notiek, bet izrādās arī daudziem no grupas ir tas pats. Esmu jau 3 kurss un drīz jābeidz skola, bet pilnībā neko neesmu iemācījusies, kā tikai teoriju, kas starpcitu, nekam neder, jo dzīvē ir savādāk viss. Bet laikam būšu tā muļķite , kas cer uz labāko. Nu vārdu sakot optimiste.:D
Bet tici sev un gan jau izsitīsies uz priekšu. Kas lēnāk brauc tas tālāk tiek.:) Un varbūt kādu dienu mēs šeit lasīsim tavu rakstīto ,kad tu jau būsi firmas vadītāja.:D
27.01.2010 02:35 | saite | Atbildēt

+0
nesaprotu, kas tev par problēmu, ja nenovērtē darba devējs, tad priecājies, ka ir darbs vispār...
ja nav darba, tad neko tur tagad nevar izdarīt... vnk tici, ka kādreiz būs labāk.. man jau gadu darbs nav, un ne superkruti, ne vienkārši cv nevienam neder...
27.01.2010 02:03 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits