un es arī

13.12.2009, daiguccia
OMG, nedomāju, ka tā varētu notikt arī ar mani, bet tikko noskatījos filmu Twilight un esmu SAJŪSMĀ par to un ieintriģēta redzēt nākamās daļas. Protams, tas kas mani aizrauj nav aktieru meistarība vai dikti dziļā stāsta doma, bet tās attiecības, kas ir Bellai ar Edwardu. Pat Mr.Pattinsons man tagad liekas tīri simpātisks eksemplārs ;), lai arī iepriekš es nevarēju saprast par ko meitenes tā jūsmo. Iespējams pie vainas ir VTO vai tas ka es jau ilgu laiku esmu viena, vai tas ka man nekad nav bijušas uz īstām jūtām balstītas attiecības, bet esmu pārsteigta ka man šitā mainījās uzskati.

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
fantastiskas gan filmas,gan grāmatas. (l)
16.12.2009 14:12 | saite | Atbildēt

+0
:D:D:D
Grāmatas man arī labāk patikās, nekā filmas! Bet skatijos intereses pēc :-D Vakar nokačāju 2.filmu vienkārši drausmīgā kvalitātē un tik un tā noskatījos :D Nu grāmata protams bija labāka! Aktieru spēle abās filmās mani neiedvesmoja :D Taču tik un tā gaidīšu trešo filmu :D
Un vēl visā šinī stāstā man visvairāk žēl Bellas tēvu...nabags neko nesaprot un tikai pārdzīvo par savu metu! :-)
14.12.2009 12:53 | saite | Atbildēt

+0
haha, es arī plānoju noskatīties pēc tam, kad lielie skolas darbi būs garām. Bet man tāda aizdoma, ka man neiepatiksies. :-D
13.12.2009 23:28 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits