i ''love'' hospital so much that i keep coming back.

13.12.2009, Ginge
sveikas nmeitenes... stasts dramatisks. tētis atbrauca man pakaļ uz slinmniu,lai aizvestu mājās,jo ārsti teica,ka varu braukt mājās un testus taisit vnk ierodoties slimnīcā noteiktajā laikā. tā nu es laimiga,ārte vel pasmejās,ka var redzet ka es nevaru sagaidīt ,kad tikšu mājās,sakrāmēju somu,iekāpju tēta 2 mēnešus jaunajā mašīnā ,braucam kādas 15 minutes nakamais ko jūtu - trula skaņa un lielas sāpes... apstājoties pie sarkanā mūs meģināja apdzīt džips (pie stūres sieviete) un ietriecās mūsos,mēs no trieciena ietriecāmies priekšā stāvošajā mašīnā... atsitu galvu uz aizmuguri,tad uz priekšu un atkal aizmuguri. iekšas ari pamatigi atsitu jo nenostrādāja gaisa spilveni. tajā mirklī vairāk uztraucos par tēti,nekā par sevi,jo viņš atsitās stiprāk. jāpiemin ka tikai mēs cietām. vecenai kas ietriecās mūsos ne skrambiņas+ nviņa vel man saka bļaut virsū kāpēc mēs tik atri bremzējām (mes bremzējām pavisam normāli,pat ja mēs butu nobremzēju ši straujāk viņai distance tikunta bija jaietur). aaa lieki piebilst,ka viņa nebija ne vienā joslā ne otrā- viņa bija pa vidu joslām. tā nu es atgriezos slimnīcā... šoreiz ātrās palīdzības mašīnā un ar tēta kompāniju. sāpes no atsistajām iekšām pastiprināšoties tuvāko dienu laikā,un zilums uz sejas ari noteikti palielināsies.... ''jautri'''man iet. bet kā man meitnes teica-pozitīvas domas. būs ok. :)) :))

Komentāri [17]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
kailums-paldies Tev liels. man tā vien ari sāk likties,ka liktenis man ir palidzejis :))
17.12.2009 19:26 | saite | Atbildēt

+0
veselību un izturību jums abiem ar papuci!
un iespējams, liktens tev tieši šajā brīdī piespēlēja tavu lielisko mīļoto, jo bija paredzams, ka iziesi cauri grūtam periodam un būs vajadzīgs kāds, kas palīdzēs un atbalstīs :-)
16.12.2009 12:59 | saite | Atbildēt

+0
Liidere- sodien,vakar gandriz padevos- nogulēju gultā,tumsā stulbi blenžot sienā. bet nu tagad esu izlidusi no gultas ar apņemšanos pabeikt savu 2000 vārdu esseju . i can do it. vismaz novērsišu domas.
paldies- es ceru,ka Tētim viss būs kartibā. viņš man ir cīnītājs. tāds kas sāpes neizrāda,tā kaa grūti pateikt,kā viņš jūtas. bettiesham ceru ka būs labi.
15.12.2009 22:54 | saite | Atbildēt

+0
Turies Cheeky un nepadodies dzīves gŗūtībām. Ceru, ka vismaz svētkus pavadīsi kopā ar saviem mīļajiem mājās un ka arī tavam tētim viss būs kārtībā!
15.12.2009 12:35 | saite | Atbildēt

+0
pumčik. jup es par to pašu aizdomājos,ka ja viņš kopā ir ar mani tagad un neaizmūk (jo ja viņš tagad aizmuktu ,tas būtu tīri saprotami,jo attiecibas mums tikai sākumā) tad labie laiki,kad tādi pienāks būs vispār super. nevaru sagaidīt,kad pienāks pirmais mūsu kopīgais atvalinājums kurā es (un protams viņš) busim pilnigi vesali,un varēsim visu savu uzmanību veltīt viens otram. un vnk būt laimīgi. bez 9 tabletēm ik pa 5h + pa starpai pretsāpju :-D piekrītu arī,ka tas ka manējie (un ne tikai mr) ir ar mani ir pats pats pats svarīgaakais. viņi man nozīmē visu. vinji tāpat kā jūs meitenes atgādina ka ir jāturas un nedrikst nokārt galvu. būs labi.
paldies Tev pumčik (l) (l) (l)
14.12.2009 17:16 | saite | Atbildēt

+0
Ai Cheeky kā tev neiet ar to veselību un slimnīcām. :-/ Bet tiešām fantastiski ka zini, grūtā brīdī vari paļauties uz savu mr un zināt ka viņš ir ar tevi. (l) tas ir tas kas šādos brīžos ir viss svarīgākais. :-) Lai jums tur veicas abiem. (l) P.s. ja viņš ir ar tevi bēdās, tad zini ka arī priekos viņš noteikti būs ar tevi. tas jau vecim ir diezgan liels pārbaudijums, manuprāt, attiecību sākumā. ;-) Bet tu taču esi meitene kā lelle- tavas acis.... uh! :-)
14.12.2009 14:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
he he he :D 8-) Man jau nav grūti (l)
13.12.2009 22:45 | saite | Atbildēt

+0
itālija- :D (l) Paldies Tev
čepīt-par to veceni 100% piekrītu. brrrr...
ar ''paveicās ar veci'' - Tu esi reāla :-D es arī velvienreiz atkārtošos- Tu esi super :-)
13.12.2009 20:12 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ehhh nu gan jums tur "jautri" iet!!
Veseļojies, tētis ar lai veseļojās! Mešīna tie ir tikai dzelži, galvenais, ka jūs dzīvi! jo varēja būt trakāk!!! ehhh, a tai džipa vecenei, es tiesības uz mūžu atņemtu un pēc tam neļautu pat ar riteni braukāt!!! Stulbā kaza!!! Tagad no viņas jācenšās piedzīt visādas kompensācijas, par mašīnu, par slimnīcām un morālo kaitējumu!! Labiiii...vēlreiz veseļojieties un gribētos velreiz atkārtot...NU KĀ TEV AR VECI PAVEICĀS!!! (l) :-D
13.12.2009 19:54 | saite | Atbildēt

+0
Protams, savādāk jau nebuutu laba :-D (l)
13.12.2009 19:46 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits