Par "īstajiem"

31.10.2009, emerii
Malkoju tēju un domāju par attiecībām. Par romantiskām attiecībām. Kāpēc tās cilvēkiem ir tik svarīgas? Kāpēc sabiedrībā valda uzskats, ka, esot viens, cilvēks nevar būt laimīgs, viņa dzīve nevar būt piepildīta? "Neuztraucies, tu noteikti vēl satiksi savu īsto", tā parasti uzmundrina mammas un draudzenes, bet kurš ir teicis, ka mums katram ir šāds "īstais"? Ir taču arī cilvēki, kas tā arī nekad nesatiek savu īsto. Tāpat kā ir cilvēki, kas nekad visas savas dzīves laikā nav bijuši Āfrikā, nav ēduši suši vai slimojuši ar vējbakām.. Tad kāpēc lai attiecības būtu izņēmums? Kāpēc mēs tik ļoti kādu gaidām?

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man jau šķiet, ka cilvēkam var būt vairāki ĪSTIE nevis tikai un vienīgi viens, kas kaut kur blandās apkārt :) galvenais ir mācēt pieslīpēties, saprasties un tad jau to arī vari nosaukt par īsto, ja jums viss ir harmonijā :)
03.11.2009 19:42 | saite | Atbildēt

+0
Es nebuut nedomaaju, ka vienai ir labaak. Es tikai praatoju, vai tiehsaam ir taa, ka mums katram ir tas "iistais", ko mees noteikti agraak vai veelaak satiksim..
02.11.2009 19:19 | saite | Atbildēt

+0
man šķiet, ka cilvēks ir radīts, lai būtu pārī. kopā ar pretējā dzimuma pārstāvi. tas taču ir tik dabīgi. jo tas otrais cilvēks sniedz tev to, ko pati nevari rast sevī.
es agrāk domāju tāpat kā jūs. visus pielūdzējus atraidīju, jo uzskatīju, ka man vienai ir labāk. līdz tiešām satiku savu ĪSTO :-)
02.11.2009 12:34 | saite | Atbildēt

+0
man katru reizi kad iepatīkas kāds džeks, draudzenes saka, ka tas der vai neder, bet galvenais, ka lielākoties es vislabāk jūtos viena, jo tad esmu "es", nav kontroles un neksaitāmos sms vai vēstuļu draugus. es atzīstu-man patīk būt vienai! tur taču nav nekā slikta, jo jāmāk ir arī būt vienam :-)
02.11.2009 00:36 | saite | Atbildēt

+0
pashi esam radiijushi priekshstatu,ka mums ir tie "iistie" un "neiistie".. nezinu,arii es uzskatu,ka shobriid esmu atradusi to iisto un vieniigo.. jo man nav bijis labaak ne ar vienu citu! bet es iisteniibaa nemaaceeshu izskaidrot,kaapeec taa.. vienkaarhi ieksheeji ir taa sajuuta:"jaaa, vinjsh ir iistais!!!"
31.10.2009 23:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)