yo yo yo

06.10.2009, agucsss
nu viss joprojaam ir baigi forsi, karstums ir taads, ka veemiens naak, bet sodien okeaanaa bija milziigi vilni, skalojaas paari lavas akmeniem :D es esmu galiigi apslimusi, bet nu tas jau bija gaidaams sheit :D

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Madinjai laikam PMS, vai dabūjusi sen nav! :-D Parasti ja cilvēkam nepatī, šis nelasa :-P Un vispār, kā tad īsti ir ar darbu? Patīk? Kavalieri arī kādi parādījušies? :-D
08.10.2009 19:40 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
manliekas, ka madinjai vajag vienu kaartiigo leeto ciigu uzkuriit, un tad dzive beidzot liksies normalaka :D
08.10.2009 01:48 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
madinja tev kaut kas ar smadzenem nav kartiba :D es neesmu dienas zhurnalists, ka gribu ta rakstu :D tas ir mans blogs, nevis tavejais, gribas kulturalus tekstus palasit- raksti savejo :D
Vakar bija ap +40, nekads darbs praataa.. :D
07.10.2009 23:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ir tādi cilvēki, kuri vnk nespēj normāli runāt, kas arī liecina par to, ka ir jāstrādā barčikā :-D Veiksmi meitenes, kuras vēlas sev apkārt ko tādu, ko varētu nosaukt par hmmmm... sabiedrības ne to lābāko slāni Jauku dienu visām, nekā personiga
07.10.2009 17:37 | saite | Atbildēt

+0
Labdien, Madinj!
Ja jau Tu gribi lasīt kulturālus rakstus un sarunas, manuprāt, šeit Tev nav īstā vieta 8-)
07.10.2009 10:54 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D :-D atkal saaksies :-D
07.10.2009 03:15 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu ja, nav viena muļķe, ir otra :-D
06.10.2009 22:52 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Labdien!
Man uzkrītoši likās Tavs runas veids...kā lai saka, īstenībā tas ir diezgan nepatīkams, forši protams, ka vari pastāstīt par to, kā Tev iet, bet varbūt to vari darīt tādā mazliet kulturālākā veidā? ;-)
06.10.2009 19:44 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Kā patīk darbs? :-) Iepriekš rakstīji, pa darbu, ka redzēs patiks vai nepatiks..
06.10.2009 00:46 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits