nu viss joprojaam ir baigi forsi, karstums ir taads, ka veemiens naak, bet sodien okeaanaa bija milziigi vilni, skalojaas paari lavas akmeniem :D es esmu galiigi apslimusi, bet nu tas jau bija gaidaams sheit :D
Madinjai laikam PMS, vai dabūjusi sen nav! :-D Parasti ja cilvēkam nepatī, šis nelasa :-P Un vispār, kā tad īsti ir ar darbu? Patīk? Kavalieri arī kādi parādījušies? :-D
madinja tev kaut kas ar smadzenem nav kartiba :D es neesmu dienas zhurnalists, ka gribu ta rakstu :D tas ir mans blogs, nevis tavejais, gribas kulturalus tekstus palasit- raksti savejo :D
Vakar bija ap +40, nekads darbs praataa.. :D
Ir tādi cilvēki, kuri vnk nespēj normāli runāt, kas arī liecina par to, ka ir jāstrādā barčikā :-D Veiksmi meitenes, kuras vēlas sev apkārt ko tādu, ko varētu nosaukt par hmmmm... sabiedrības ne to lābāko slāni Jauku dienu visām, nekā personiga
Labdien!
Man uzkrītoši likās Tavs runas veids...kā lai saka, īstenībā tas ir diezgan nepatīkams, forši protams, ka vari pastāstīt par to, kā Tev iet, bet varbūt to vari darīt tādā mazliet kulturālākā veidā? ;-)