Lonjōn

02.10.2009, suudinjsh
Vienmēr esmu vēlējusies iemācīties franču valodu. Tā ir tik skaista. Šķiet cilvēki tajā nerunā, nečukst,nespēj kliegt. Franciski var tikai mīlēt. Vakar pavadīju visu vakaru mācoties šo valodu onlainā. Izvēlējos tēmu "restorāns"... Pēc 3 stundu ilga ceļojuma restorāna ēdienkartē, nākamajā rītā atceros tikai vienu vārdu... izrunā to "lonjōn" - sīpols :-D Šis vārds patiesi pauž mīlestību :-D (l)

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es censhos to apguut pashmaaciibas celja!
Meenesi pamaacos, tad atkal pametu.. bet vienmeer atkal atsaaku, jo franchu valoda, peec manaam domaam, ir visseksiigaakaa pasaulee.
07.10.2009 05:47 | saite | Atbildēt

+0
Vienmēr esmu vēlējusies mācēt runāt franciski, bet man grūti ar to izrunu. Gribās jau tā kārtīgi visu zināt, mācēt runāt, nevis mēgināt kaut ko burtot. :-|
04.10.2009 03:14 | saite | Atbildēt

+0
visiem liekas,ka izruna ir grūtākā,bet,salīdzinot ar pārējo- tā ir visvieglākā,manuprāt 8-)
02.10.2009 23:11 | saite | Atbildēt

+0
xmm, interesanti...gribētos arī iemācīties šo valodu, bet kaut kā tomēr bail pie tās ķerties..arī šķiet, ka izruna ir ļoti grūta..tāda sajūta rodas, ka franči piedzimst ar tādu izrunu un to iemācīties nemaz nav iespējams... :-D ;-) bet tā tās droši vien ka nav, jo tomēr daudzi iemācās un tīri labi runā.. :-)
02.10.2009 22:39 | saite | Atbildēt

+0
mācos franču val. gadu, patīk ļoti. vnk aizrauj, lai arī nav tik viegli, bet apņēmība apgūt pēc iespējas vairāk man ir noteikti :)
02.10.2009 20:26 | saite | Atbildēt

+0
nav jau nemaz tik grūti,tikai ar to gramatiku tā piņķerīgāk. es jau 3 gadus apgūstu šo valodu :-)
02.10.2009 20:19 | saite | Atbildēt

+0
man liekas, ka es nekad nevareetu iemaaciities to franchu izrunu :-D
02.10.2009 20:16 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits