Gandriiz nedeelja dienvidos

28.09.2009, agucsss
Nu ko, gandriiz jau nedeelja sheit aizvadiita. Esam jau loti labi iedziivojushaas, taa kaa viss notiek :) Galvenais, ka alus un cigaretes sheit ir super leeti :D Leetaakaa cigareshu pacinja maksaa 49 euro centus :D Nu taa, kaa jums tur? Briizhiem sheit to karstumu iztureet nevar, visu laiku arii saule spiid, bet nu labaak nekaa lietus jau ir! Riit pirmaa darba diena, tad redzees patiks vai nepatiks :D Lai jauks vakars, a nee, jums jau nakts, nu tad labunakti :)

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
shodien atkal riktigs cepiens, nevar to karstumu vairs iztureet iisti :DD vakaros jau veesi, kaadi 22-24 graadi, bet nu pa dienu naave.. :D
30.09.2009 23:08 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man vispār riebjas šitie gadalaiki (rudens, ziema), nesaprotu kam tādi vajadzīgi :-D ziemā, kad būs putenis un -grādi iešu raudādama ārā :-D
30.09.2009 02:12 | saite | Atbildēt

+0
sidze, ko tad teiksi, kad būs mīnusos, ja tagad ju esot ļoti auksts? :D nu, un patīk Jums darbs? :p abas vienā vietā, ja? :)
30.09.2009 01:55 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu bļin :-D te ir tiiiiik nenormāli auksts!!!
es labprāt šobrīd sildītos pludmalē un pirktu lētas cigaretes :-P tiešām, tiešām ir ļoti auksts!
forši, ka darbiņš būs!
nu i ko vīrieši?! kā sazinaties, viss normāli?! :-)
30.09.2009 00:43 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Juus esat loses :D:D:D:d gribu un piipeeju, un jaa, man patiik, ka ir leetas cigaretes, kas par to :D alus ir super garshiigs :D Straadaajam barchikaa :P
29.09.2009 21:22 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Super-lēts alus un cigaretes, bail pat jautāt kur strādāsiet..... :-O
29.09.2009 20:09 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu jā, galvenais jau ka pīpes lētas.....nožēlojami...
29.09.2009 12:24 | saite | Atbildēt

+0
Tu atsāki pīpēšanu? :D:D:D:D
Kur tad strādāsiet? Ko darīsiet?
Pricājies par karstumu, jo mēs te salstam nost :D:D:D
28.09.2009 12:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Pipet ir stulbi!
28.09.2009 05:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tāpat, cilvēki dzīvo, ārā līst lietus, krīt lapas un gaisā ož pēc puvušiem āboliem. Man patīk rudens, atbilst manam garastāvoklim 8-)
28.09.2009 03:06 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits