19.09.2009.

19.09.2009, agucsss
Nu ko, rīt pēdējā diena Latvijā. Beidzot koferi ir sakrāmēti, cerams, ka mani svari nemelo un lidostā nebūs pēkšņi no kaut kā jāatvadās :) Izberzu arī māju, visu atstāju tīru, istaba mana liekas tik tukša un nekāda :) Plaukti tukši, skapis arī, nekas neliecināti par to, ka es te dzīvoju :D Biju domājusi aiziet patusēt pēdējo reizi, bet nezinu, kaut kā nav garstāvoklis. Gribas paskatīties TV, paēst kaut ko garšīgu un riktīgi izgulēties, jo šaubos, ka rīt spēšu normāli pagulēt :) Tenerifē jau 2. dienu līstot lietus, kas tur šajā laikā ir diezgan liels brīnums :D Man laikam pietrūks lietus :D

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
uhh..tā diena tuvojas :-) atsaucoties uz tavu iepriekšēju blogu un koemntāriem tajos!- es nemazākā mērā nenosodu ne tevi, ne tavu izvēli! tas ir tikai apsveicami! un galu galā, ir skaidrs, ka tu neesi no tām cosmo meitenēm kas čīkstēs un gausies..
tomēr man atliek vien apbrīnot tavu drosmi :-D tiešām! ir jābūt lielai drosmei, ticībai sev un tuvajiem- lai aizbrauktu! un es jau atkal varētu sākt uzskaitīt tās sentimentālās lietas..es laikam vienkārši tāda esmu, ko lai dara :-D bet tu esi savu izvēli izdarījusi un kā aju teici- jebkurā gadījumā vari atgriesties atpakaļ!
tā noteikti būs liela pieredze :-) Lai tavās attiecības it nekas nemainās- lai ir tikpat superīgi!
atvadies kārtīgi no mīļajiem :-D ai es jau atkal uz to emocionālo- nu nevaru savādāk! man jau tavā vietā skumju uzdzen :-D Cerams koferus nenāksies pārkrāmēt un iepirksi Tenerifē daaaaaudz ko jaunu un foršu :-P Lai veicas, raksti kā sokas!
20.09.2009 00:57 | saite | Atbildēt

+0
Godīgi sakot, es uz Tenerifi nebrauktu dzīvot ne sitama. Esmu tur bijusi dažas reizes un tur ir fantastiski garlaicīgi. Jā, Tu atbraucot atpakaļ būsi šokolādes krāsā, bet tas iedegums ātri noiet un prieka nav nekāda. Nu...novēlu jauki atpūsties. Droši vien tā ir, cik cilvēku, tik viedokļu. ;-)
20.09.2009 00:56 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits