01.09.2009.

02.09.2009, agucsss
Nee, es nesvinu 1. septembri un man nemaz negribas sagjeerties melnos ziimuljsvaarkos,papeezhu kurpees, baltaa bluuziite un doties skolas gaitaas atkal. Es shogad atpuushos un esmu par to ljoti prieciiga :D Bet ne par to staasts... Shodien bijaam ar hellish centraaltirguu, mekleejaam,kur var nopirkt pa pacinjaam kiss cigaretes. Nebija ne jausmas, kur ir, jautaajaam visiem pa kaartai, visi teelo, ka neko nezin, bet tad, ka paraadiijaas skumjas manaas aciis, dazha tomeer atmaiga un paraadiija vieteejo diileeri :D Vins gan paardeva tikai blokus, taadel meekleejaam citus diileerus, kurus beigaas neatradaam. Nu neko, naaksies vien laikam riit atkal iet mekleet, jo peedejaa laikaa ir paaraak daudz stresa un man gribas piipeet! Jaa, es esmu arii jauna teelaa pashlaik :D Ietesteeju kaa ir buut vaaveriitei 8-)

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
vēl kkāds Romantic arī ir :-D bet es gribu zemenīti..plānā jau ir piemest vienai meitenei un tad dalīt bloku..bet tas baigi čakarīgi un ilgi! ideāli būtu atrast kur pa 1 paciņai!
02.09.2009 17:05 | saite | Atbildēt

+0
nu lab, zemeņu :D neemu es profesionāle šajā lietā :D ņemto vērā, ka es nepīpēju :D
02.09.2009 16:42 | saite | Atbildēt

+0
avenju vaitad arii ir? :D Es zinu, ka ir zemenju, abolu, dream un energy :D
02.09.2009 16:20 | saite | Atbildēt

+0
njā, bet dīlers tāds draudzīgs bija :D eh, man arī gribētos tās aveņu ietestēt :D
02.09.2009 15:17 | saite | Atbildēt

+0
Nez vai piecas meitenes gribees baigi iet mekleet tos tirgonjus, jo man vairaak kaa vienu divas pacinjas nevajag :D
02.09.2009 14:01 | saite | Atbildēt

+0
Sametaties vairākas meitenes kopā un pērciem bloku :p Pēc tam draudzīgi izdaliet paciņas :D :D
02.09.2009 13:28 | saite | Atbildēt

+0
Mums viens diileris teica, ka chornazhopije paardod pa pacinjai, tikai es taa arii nesapratu, tie ir domaati kaa melnaadainie vai chigaani :D
02.09.2009 13:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ja atrodiet, kur var dabūt pa vienai paciņai- oobligāti dodiet ziņu :-D :-)
02.09.2009 11:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits