formu maiņa

24.07.2009, agucsss
Tā kā šodien esmu piecēlusies agrāk nekā parasti, daru visādas lietas, kuras man bija slinkums darīt vakarā un pa dienu. Zinu, ka katru rītu svērties nav jēgas, bet es esmu tā aizrāvusies ar savām formu maiņām, ka sveros pat 5x dienā :D Izrēķināju, ka kopš ziemas kritiskā punkta, kad mistiskā veidā pieņēmos svarā, esmu šobrīd 5.4 kg zem tā. Tad atkal nākamā rēķināšana, svari man parādīja manu ideālo svaru(ja reiz viņi tā domā, tad tā laikam arī ir :D ) un tas nozīmē, ka man ir palicis nomest 6.2 kg :D Es ceru, ka neizskatīšos pēc kaulu kambara :D Pārtraucu dzert arī ok, ik pa brīdim nedaudz pavingroju pie mūzikas mājās un staigāju augšā un lejā pa kāpnēm (uz 8. stāvu). Nu ko, palicis vēl pavisam nedaudz :D:D:D:D Ak vasara, vasara, es "laicīgi"sāku domāt :D

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Sapuriniet mani kāds.
24.07.2009 16:38 | saite | Atbildēt

+0
Man vislabāk patīk Tavs pēdējais teikums! :-D :-D :-D
Bet par visiem 100% Tev piekrītu! :-)
24.07.2009 15:03 | saite | Atbildēt

+0
vienīgais, kas man nepatīk ir tas, ka krūtis uzreiz paliek mazākas. Kā pārtraucu dzert OK, tā uzreiz... krūšturis karājas :D Bet tā man bija arī pirmo reizi, kad pārstāju, tagad ir 2. + vēl tas, ka svaru metu nost, bet nu nekas :) Ja jāizvēlas starp lielām krūtīm un mazu pakaļu, es dodu priekšroku pakaļai :D
24.07.2009 14:30 | saite | Atbildēt

+0
Es ar pašlaik pie šīs lietas piestrādāju, bet pagaidām vēl nav tik ievērojami rezultāti kā Tev. Bet pirmo uzlabojumi jau ir redzami un tas dod vēl lielāku stimulu turpināt. :-)
24.07.2009 14:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits