Tiesibas

23.07.2009, agucsss
Nu taa, beidzot esmu celja un legaalu automashinas vadishanu :D sodien biju autoskola, mans teorijas pasniedzejs bija shoka, ka es ta esmu "aizkjerusies" jau divus gadus, bet noveleja veiksmi un teica, ka malacis, ka sanemos :) Nesaprotu kadel es ta vilku garuma :D Cilveka slinkums ir viena ellishkjiga lieta. Esmu pec ilgiem laikiem beidzot lepna ar sevi :D Busu vel lepnaka, kad beidzot noliksu! :P

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
sunce, tas bija ellīgs video :-D :-D :-D :-D :-D tagad es saprot, ka man vēl viss nav tik ļoti slikti ar parkošanos, citiem ir sliktāk! :-D
24.07.2009 13:15 | saite | Atbildēt

+0
mācies arī no grāmatām?
ja jā,tad vēlētos pēc tam atpirkt no tevis viņas :p
24.07.2009 01:53 | saite | Atbildēt

+0
Ja, driz jau bus roka!!! :))) Tiesam nevaru sagaidit :)) Tulit iecekosu sunce, bet es domaju, ka buus ok, nav laika kaveeties! :)
23.07.2009 13:13 | saite | Atbildēt

+0
mācies, Burkāniņ, mācies! :D Galvenais, iemācies tā, lai pēc tam uz ceļa nesanāk, kā šīm te dāmām: http://woman.drive.vaizdelis.lt/ :D :D :D
23.07.2009 11:46 | saite | Atbildēt

+0
man bija tieši tāpat :D un, kad dabūju tiesības, tad vēl vairāk nesapratu, kur tad bija tā problēma, kāpēc tās tik ilgi nāca :D
23.07.2009 04:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits