Kāzas

07.07.2009, agucsss
Mani te aizķēra kāzu dāvanas tēma.... kopš kuriem laikiem kāzas ir palikušas par naudas skaitīšanas pasākumu? Kopš kura laika pāris precoties, jau rēķina, cik naudas viņi dabūs atpakaļ? Man tas liekas tik zemiski! Kāzas vispār ir jūtu apliecinājums, solījums un zvērests būt kopā mūžīgi mūžos, mīlestības apliecinājums.. :) Un galu galā, ja naudas nav, vaitad ir jārīko pasākums? Ja reiz nav, tad jāsarakstās un miers, nevis tēlot, ka ir vairak naudas nekā ir un pēctam no ciemiņiem izspiest naudu. Sviests!

Komentāri [17]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
vo vo, visi tev sadāvinās nereālo žūksni, un mēs kādus pāris mēnesīšus tikai sauļoties varēsim pa tavu naudu :-D :-D :-D :-D
07.07.2009 20:34 | saite | Atbildēt

+0
haha, tad mums atkritis jautajums,kur naudu dabut :D
07.07.2009 17:30 | saite | Atbildēt

+0
nu tad tik tev tas gredzens pirkstā jādabū,jasaiacina daudz cilvēku un mēs mierīgi varam laist rom :-D
ej tu dillēs ar savām lina kurpēm :-D :-D
07.07.2009 15:42 | saite | Atbildēt

+0
spriežot pēc konkursiem, var krietni pāri tūkstotim savākt:D:D:d un no katras pa 50ls, oooooooooooo,super! :D
07.07.2009 14:55 | saite | Atbildēt

+0
:D :D Iedomājos, cik pārsteigts būtu kaimiņmājas aļoša, ja tu viņu pēkšņi uzaicinātu uz kāzām!!! :D Bet patiesībā nevajag jau nemaz aļošu! Pietiek ar cosmo meitenēm - foršajām un neforšajām - tur var vairāk par 350 savākt! :D
07.07.2009 14:28 | saite | Atbildēt

+0
ai vienalga, 350 cilvēku ir par daudz :D ja man vajadzētu tik daudz cilvēku, nāktos meklēt rokā visus aļošas un vaņas no bērnības pagalmu laikiem :D
07.07.2009 14:08 | saite | Atbildēt

+0
Ar to aprunāšanos un sasviecināšanos ir tā - viss atkarīgs no organizatoriem! Ja labi kāzu rīkotāji, vedēji un arī publika atsaucīga, tad jau iesaistīt var visus, var uztaisīt tā, ka nevienam nav garlaicīgi... Nelielās kāzās savukārt ir pluss, ka cilvēki jūtas tā omulīgi un mājīgi visi kopā, kā viena liela ģimene... :D
07.07.2009 13:30 | saite | Atbildēt

+0
O, forši :D A man vienkārši liekas, ka tās super lielās kāzas ir bezjēdzīgas, jo tu nepaspēj pat ar visiem sasveicināties, kur nu vēl aprunāties :Des tā tagad paskaitīju, ka pie simta mums laikam sanāktu noteikti viesu, abiem no ģimenes puses ir daudz cilvēku ko aicināt, plus draugi, komandas biedri utt :) Bet 100 vēl ir ok, domāju :)
07.07.2009 13:27 | saite | Atbildēt

+0
Man jau šķiet, ka tās kāzas, kas tiek rīkotas šiki un uztaisītas par "pakazuhu" apkārtējiem ļautiņiem, parasti necik ilgi nesatur tos cilvēciņus kopā! Jo Burkāniņ - kā jau Tu teici, precas jau cilvēki tādēļ, lai apliecinātu viens otram jūtas, solītos būt kopā priekos un bēdās... Tas, cik šikas ir kāzas, nebūt nerāda to, cik ļoti cilvēki mīl viens otru! Man viena draudzene apprecējās Rundāles pilī, kāzas bij grandiozas, viss bij kā pasakā.. un tad tīri netīšām runājot ar draudzeni uzzinu - viņa nemaz nemīl savu vīru! Viņiem bija vienošanās, ka viņš viņu dabū prom no mammas uzraudzības, sagādā viņai bērnu un priekš citu acīm viņi dzīvo kopā kā laimīgs laulāts pāris. Bet realitātē viņa laiž pa labi un kreisi un viņus būtībā nesaista nekas... Lai gan joprojām pēc 10 gadu laulības viņi ir kopā...
Par dāvanām runājot - tas ir absurdi noteikt, ko drīkst dāvināt un ko ne! Galu galā - pāris taču aicina tos cilvēkus ne jau ar mērķi - saņemt vairāk, bet gan tādēļ, lai šie cilvēki, kas ir viņu tuvie cilvēki, būtu ar viņiem kopā šajā būtiskajā un nozīmīgajā dzīves notikumā un lai viņi dalītu šo prieku! Man personīgi tas ir svarīgāk, nekā visādas tur dāvanas!!! :D
07.07.2009 12:14 | saite | Atbildēt

+0
kā tā...tur taču bija tavas foršās tupeles lina :D
07.07.2009 04:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits