Dīvainais sapnis

30.06.2009, agucsss
Dīvaini sapņi man ir ierasta nakts sastāvdaļa, bet šodienas mani pārsteidza jau otro reizi. Pirmo reizi par šo sapni pasmējos, bet nu jau sāk palikt neomulīgi :D Tātad - eju ciemos pie draudzenes, kura dzīvo viena pati privātmājā ar 5 istabām. Pilnīgi viss mājā ir brūnā krāsā. Izlaižot visas sarunas utt, es pamanu, ka sienā ir caurums peles mājai, tāds pats kā multenē "Tom&Jerry". Es paņemu draudzenes kaķi un pielieku pie tās alas un saku, lai lien iekšā un padzen to peli, jo tā visu laiku pīkst. Paiet apmēram 10 minūtes ar ņaudienu un pīkstienu pavadījumu, kad no alas izlien pele ar kaķa asti mutē, izpļauj to pie manām kājām un ielien atpakaļ alā smiedamās. Es to sāku uztvert kā kaut kādu zīmi :D

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
njaaa..sapniic taa neko..veel bildiiti esi labu atradusi un sunces skaidrojums ierulleeja:D
02.07.2009 20:14 | saite | Atbildēt

+0
He he.. Izrādās Tu esi bailulīte (vismaz attiecībā uz precībām!)! :D :D Un es domāju, ka Burkāniņš ir drosmīgāka! :-D :-D :-P :-P
01.07.2009 12:34 | saite | Atbildēt

+0
Es jau gaidu un gribu it kā, bet kā iztēlojos, ka jāprecās pa īstam, nu nē! :D
01.07.2009 03:11 | saite | Atbildēt

+0
He he, Burkāniņ, negribēju biedēt! :) Bet tas, ka uzlaboju garīgo - labi! Bet ja nopietni - nav ko sapņiem ticēt, tie parasti tādi māņi vien ir... Tas tā, sevis mierināšanai! :D :D Un vispār - kas precībās tik bīstams??? :-O :-D
01.07.2009 02:45 | saite | Atbildēt

+0
pārbiedēja gan, vēl ne.. :D
01.07.2009 00:52 | saite | Atbildēt

+0
pārbiedēja par tām precībām, ja.. :-D :-D
01.07.2009 00:23 | saite | Atbildēt

+0
MANI JAU SUNCE PĀRBIEDĒJA, NEGRIBU NEKO ZINĀT :D
30.06.2009 19:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ieej google, uzraksti "sapņu tulks", atrod pēc alfabēta vēlamo vērdu un atšifrējums rokā!
30.06.2009 19:00 | saite | Atbildēt

+0
hahaha, sunce, tu tā uzlaboji garīgo :D smieklīgi! :D
30.06.2009 16:16 | saite | Atbildēt

+0
Sapņu tulks:
ala - saņemt sliktas ziņas
runcis mājā - bildinājums;
peli ķert - atsvabināties no slepeniem ienaidniekiem, mazināsies bēdas, ari laime laulībā;
aste - liels prieks
tātad tulkojam: Būs sliktas ziņa, pēc kurām saņemsi bildinājumu, kā rezultātā mazināsies bēdas (kas bija pēc sliktās ziņas), gūsi laimi laulībā, par ko būs liels prieks! :D :D :D :D
30.06.2009 15:56 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits