garlaicīgi

06.06.2009, konfetochka21
kad ārā ir tik draņķīgs laiks, tad nemanot sabojājas arī garastāvoklis ...gribas bēdāties līdz ar debesīm :-( laukā pastaigāties tādā laikā it nemaz negribas , bet sēžot istabā nevaru izdomāt ko lai tādu padara, lai uzlabotu garīgo :-/ iesakiet , kas jums uzlabo garastāvokli, kad jūs esat noskumušas, varbūt jūsu ieteikums palīdzēs arī man ;-)

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Zini ko, atbrauc pie manis un sakārto man mājas. Man no skapja gāžas brēbes ārā un visu trauki ir netīri. :-D :-D
Laiks nav šķērslis, apģērbies siltāk, pazvani draugiem un izdomājat, ko sadarīt :-)
06.06.2009 21:41 | saite | Atbildēt

+0
jā, tas padoms piezvanīt cilvēkiem , kuriem citās dienās nepietiek laika, lai piezvanītu, ir ļoti labs ...tas noteikti uzlabotu garīgo ;-) to es noteikti izmantošu ;-) un tas padoms par skapja sakārtošanu arī liekas ļoti noderīgs....būs jāizmēģina arī tas
paldies tev Korinna par padomiem
06.06.2009 20:35 | saite | Atbildēt

+0
Man bieži vien palīdz...veco-skapja dziļumā nobāzto mantu izšķirošana-sākot ar drēbēm un beidzot ar vecām pastkartēm..mīlas vēstulēm no 5.klases un taml....
Un vel jauttrāk ir saaicināt draudzenes un izrevidēt drēbju skapi-der neder-vajag-nevajag. :)
Bet ja tas neder...tad nopērku balto šokolādi...uzkarsēju-paņemu kādu vecu-labu sen nelasītu grāmatu,palienu zem pleda..apsēžos uz palodzes..un baudu. :)
Kā arī..tādas dienas ir labas lai uzrakstītu vēstulīti vai pazvanītu-kādam-par ko ir aizmirsies,kādam kuram ikdienā nepieteik laika.
Kā arī ja viss šis nepatīk..plānoju ceļojumus..kaut vai še pat pa Latviju...izvēlos pilsētu-rajonu un mekleju skaistākās vietas...
Varbūt kāds no šiem Tev der. :)
06.06.2009 19:59 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits