Pīrsingi.

30.03.2009, Ženja Afanasjeva
Kur jums ir izdurts pīrsings? Cik ilgi ? Kā kopjat? :p vai esat nožēlojuši ka izdūrāt? vai arī apmierināti. ?! :) dalamies iizjūtās. 8-)

Komentāri [15]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
ak meitenites man uz sejas ir 7 pirsisi,mate jau nīd, bet man jau pohuj, man ir abas uzacis,vaiga labajā ,septums, mele, monro un starp acim. Man vairs nepatik ka man tik daudz,visi ari lur virsu,man jau ir zili mati,bet nu viens zeņķis,ar kuru zāli kuriju, pateica ka man vajag izņemt no uzac jo viņam patik laizit uzacis.un vēl mēs uz deribam derejam ka pupa galā vajag pirsu un kādam tas japarāda,es zaudēju un izduru,un tad bija jarāda kādam man jau po, gāju rīga pa ielu vakarā ar čomiem un vienam parādīju,tgd esam kopā. Aww tik jauka un realerotiskiunikāla iepazisanās. Pilnig prieks. Lab man jāiet un atcerietieš ka nevienam speķis nepatik un negaršo :)
13.01.2012 21:34 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ak meitenites man uz sejas ir 7 pirsisi,mate jau nīd, bet man jau pohuj, man ir abas uzacis,vaiga labajā ,septums, mele, monro un starp acim. Man vairs nepatik ka man tik daudz,visi ari lur virsu,man jau ir zili mati,bet nu viens zeņķis,ar kuru zāli kuriju, pateica ka man vajag izņemt no uzac jo viņam patik laizit uzacis.un vēl mēs uz deribam derejam ka pupa galā vajag pirsu un kādam tas japarāda,es zaudēju un izduru,un tad bija jarāda kādam man jau po, gāju rīga pa ielu vakarā ar čomiem un vienam parādīju,tgd esam kopā. Aww tik jauka un realerotiskiunikāla iepazisanās. Pilnig prieks. Lab man jāiet un atcerietieš ka nevienam speķis nepatik un negaršo :)
13.01.2012 21:34 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ak tad taa tu draudzenit, b=viss es ar tevi vairs kopa nebusu un tu man tapat nepatiki, jo tu esi parak tieva, un tev smirdeeja kaju pirks lielais. ak tu mana miila, mac pie manis gulta
12.01.2012 23:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
eu eu vecenit, man ir meles pirsings betkatru reizi nu katru dienu mans draugs Ilvars to norij, ziniet ka tas besij araa, es jau inam to nevaru teikt ja nee nesuksies ar mani, bet nu man uz sejas vismaz nav spekis, kaa jums te dažaam,ak jūs speķa mātes!!!!! haha kuc
12.01.2012 22:58 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
tagiil
06.09.2011 23:17 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
vot mauka
06.09.2011 23:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ev beidat dirsties sīkās mazgadīgās. man ari bija tas pirs bet izskatījās pēc cūku mātes, jo izšāva tuvu pie deguna nāses, un tagad es esmu uzbarojusies no pārlieku stresainas dzīves un izskatos vēl trakāt. akdies man ir btik smaga seja. un pīrsingu vairs nevarēja redzēt, tapēc man viņš iesūcās taukos.
06.09.2011 22:54 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
eu, tu sap'ipåjies?
09.08.2011 22:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es gribu monro, bet man bail, man šķiet ka man ir nesmuka seja, bet mans õpis teica, ka, man piestāvēs, jo omei arī bija. ;-)
09.08.2011 22:06 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
:-P
09.08.2011 22:04 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits