Skaistumkopšanas salons Nofrete ir tava oāze

07.05.2018

Skaistuma etaloni un priekšstati par skaistu ķermeni un seju mainās līdzi laikam, bet nemainīgs paliek fakts, ka vienmēr cilvēks ir tiecies pēc skaistā, apbrīnojis to un arvien atklājis jaunus veidus, kā vēlamo iegūt realitātē. Katram mums ir savs viedoklis, ko nozīmē būt skaistam, kā to iegūt, kā saglabāt, bet neviens nevarētu apstrīdēt, ka laimīgs un vesels cilvēks ir skaists.

Tāpēc ir svarīgi atvēlēt laiku sev, palutināt sevi, parūpēties par savu ķermeni un reizē arī garu. Zinām taču, cik ļoti tāds sīkums, kā friziera apmeklējums spēj uzlabot garastāvokli un iedvesmot uz pārmaiņām un iedvest jaunu sparu tālākiem darbiem un nedarbiem. Tepat Rīgā ir tieši tāda vieta, oāze ikdienas skrējienā, kur nodot sevi gādīgās un zinošās rokās un rast jaunus spēkus.

Kāpēc izvēlēties salonu Nofrete?

Skaistumkopšanas salons Nofrete piedāvā visu nepieciešamo, lai kliente būtu apmierināta un aprūpēta. Individuāla pieeja, laipna attieksme, zinoši un profesionāli ārsti/speciālisti, kā arī modernākās tehnoloģijas un inovatīvas procedūras. Te varēsiet parūpēties gan par savu ķermeni un seju, gan nagu veselību un skaistumu. Tas viss ērti pieejamā vietā E. Melngaiļa ielā 5. Noteikti iesaku plašāk iepazīties ar turpmāk aprakstītajām procedūrām, to cenām un speciālistiem mājaslapā nofrete.lv vai zvanot pa tālr. +371 272 92 200.

Nofrete procedūru klāsts

Salons nodrošina plašu pakalpojumu un procedūru piedāvājumu katrai gaumei un vēlmēm. No vienkāršas sejas tīrīšanas līdz botulīna injekcijām, no relaksējošas masāžas līdz tredliftingam. Kā arī ierastākas un katram pazīstamas un noderīgas procedūras - vaksācija un dažāda veida manikīrs un pedikīrs.

Lai arī kāda būtu vēlme, tā tiks izpildīta ar augstāko kvalitāti. Kas var būt labāks par masāžu pēc garas darba nedēļas vai koptas rokas un skaists manikīrs brīvdienu piedzīvojumiem? Te sapņi tiek padarīti par realitāti un daudzas procedūras noteikti būs lielisks papildinājums jūsu diētai un sporta nodarbībām. Manuprāt, jutekliskas un pilnīgas lūpas noteikti veido pievilcīgu un seksapīlu izskatu un salons Nofrete to spēj jums sniegt.

Lūpu palielināšana

Šķiet, ka lūpu palielināšana ir vispopulārākā sevis pilnveidošanas vēlme, un varat nešaubīties, ka salons Nofrete piedāvā kvalitatīvu un dabīgu rezultātu. Gadiem ejot, mūsu lūpas tiek pakļautas novecošanās procesam, kā jebkas cits mūsu ķermenī, un lūpu palielināšana ir lielisks veids, kā atgriezt tajās jaunību.

Populārākā metode ir injekcijas ar hialuronskābi saturošiem filleriem. Hialuronskābe ir dabisks cilvēka ādas komponents un, pateicoties tā augstajam blīvumam un viskozitātei, tiek panākts aizpildīšanas efekts, un lūpas kļūst jutekliskas un pilnīgas. Procedūra nav sāpīga, tai pat nav vajadzīga atsevišķa anestēzija, tā kā fillers jau satur anestētiķi. Tās laikā ar smalkas adatas palīdzību hialuronskābe tiek ievadīta zem ādas un lūpu gļotādā, pēc tam zona tiek viegli izmasēta. Rezultāts ir tūlītējs, savu pilnību sasniedzot pēc 3-4 dienām, kolīdz pazūd pietūkums. Efekts var ilgt līdz pat 2 gadiem. Šī metode akcentēs lūpu kontūru, izlīdzinās grumbiņas, palielinās lūpu apjomu un piepacels kaktiņus, kopumā radot jauneklīgas, veselīgas un jutekliskas lūpas, kas tikai papildinās ārēji saskanēs ar to visu, ko jau jūtat iekšēji. 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits