INGLOT COSMETICS laiž klajā kosmētikas kolekciju sadarbībā ar JENNIFER LOPEZ!

28.04.2018

Daudzus gadus iedvesmojot skaistuma industriju un sievietes visā pasaulē, Dženifera Lopeza dodas aizkulisēs, debitējot kolekciju sadarbībā ar pasaules skaistuma zīmolu INGLOT! Limitētā kolekcija apvieno Dženiferas un INGLOT sievišķības redzējumu un piedāvā ikvienai sievietei daudzveidīgas iespājas izpaust savu skaistumu! Beidzot, ikvienai būs iespēja iegūt autentisku “JLO GLOW”! 

Kolekcija, kas tika radīta sadarbībā ar INGLOT, iekļauj visus manus mīļākos (go-to produktus manos mīļākajos toņos! Mums ir viss, sākot ar skropstu tušu, lūpu krāsām, acu ēnām, vaigu sārtumiem un beidzot ar mākslīgajām skropstām un protams... bronzeriem!”, saka Dženifera. “Īpaši unikāla un aizraujoša ir mūsu Freedom System palete- tā ļauj izveidot personalizētu komplektu no konkrētiem toņiem un produktiem, kas nepieciešami tieši Tev! Vairs nav jāpērk piecu acu ēnu palete tikai lai iegūtu to vienu toni, kuru Tu tik ļoti vēlies!

Dženifera strādāja ciešā sadarbībā ar INGLOT ikvienā kolekcijas tapšanas aspektā, ieskaitot toņu klāstu, produktu iepakojumu un pat toņu nosaukumus, kas tapuši, iedvesmojoties no viņas karjeras. Katru toni 70 produktu kolekcijā Dženifera izvēlējās personīgi.

"Mēs nevaram iedomāties labāku sadarbības partneri par Dženiferu! Viņa ir īsts skaistuma vizionārs!” saka Grzegorz Inglot, INGLOT vice prezidents. “Papildus lieliskajai stila izjūtai, Dženifera ir arī zinošs skaistuma eksperts! Daudzus gadus strādājot ar labākajiem industrijā, viņai ir unikāla izpratne un ieskats tajā ko sievietes vēlas, kā arī kādi produkti ir nepieciešami, lai radītu to skaisto un neaizmirstamo mirdzumu, ko Dženifera padarīja slavenu!"

Kolekcija visā pasaulē tika laista klajā 26. aprīlī lapā jenniferlopezinglot.com un inglot.lv kā arī INGLOT veikalos visā pasaulē! Latvijā kolekcija pieejama INGLOT veikalos TC RIGA PLAZA, TC DOMINA SHOPPING un inglot.lv!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits