Kamēlija - Latvijā radīts kosmētikas zīmols

15.02.2018

Zīmola “Kamēlija” profesionālie krēmi sejai, rokām un pēdām tiek gatavoti pēc senām receptēm, kas saglabājušās vēl no laikiem, kad tos gatavoja Kamēlijas aptiekas farmaceiti pēc klientu individuāla pasūtījuma. Arī šodien šie krēmi ir roku darbs un tiek gatavoti ar īpašu rūpību, kas padara tos tik ekskluzīvus mūsdienu industriālajā pasaulē.

Vislielāko popularitāti šobrīd ir ieguvis “Kamēlija” krēms rokām, kas intensīvi mitrina, baro un aizsargā roku ādu, padarot to atkal zīdaini gludu.

Domājot par dažādu sejas ādas tipu vajadzībam, ir izstrādāti divu veidu sejas krēmi. Profesionālais krēms sejai ar A vitamīnu baro un palīdz atgūt veselīgu izskatu, piemērots sausai, nogurušai un mirdzumu zaudējušai ādai, bet “Kamēlija” mitrinošais krēms sniedz ilgstošu ādas mitrināšanu visas dienas garumā un sastāva esošais piparmētru ūdens sniedz patīkamu svaiguma sajūtu.

“Kamēlija” krēms pēdām satur dabīgas ēteriskās eļļas, kas bagātīgi mitrina un baro sausu pēdu ādu.

Ikviens no četriem “Kamēlija” krēmiem ir īsts meistardarbs – izsmalcinātais krēmu sastāvs sniedz zīdainu pieskārienu ādai, bet iepakojuma gaisīgie pasteļtoņi, kontrastējot ar tumšo stiklu, piešķir produktam romantisku vieglumu.

Zīmola dizainam piešķirta jūgendstila romantiskā elpa saskaņā ar Kamēlijas aptiekas atrašanos Rīgas vēsturiskajā centrā, ko ieskauj šī stila arhitektūra. Produktu etiķetes rotā šim laikam raksturīgie ziedu motīvi, ko 19.gadsimta beigās, attīstoties lietišķi dekoratīvas mākslas virzienam Anglijā, radījis viens no tā laika spilgtākajiem māksliniekiem Viljams Moriss (1834-1896) savos darbos.

“Kamēlija” zīmola klāstu papildina matu kopšanas līnija – dabīga sastāva Latvijā ražoti šampūni un matu maskas. Līnija ietver trīs veidu šampūnus un divu veidu matu maskas.

Matu skaistumam šampūns un matu maska ar zīda proteīniem un aminoskābēm uzlabo matu elastību, piesķir tiem spīdumu un atjauno dabīgo mitruma līdzsvaru. Īpaši piemērots plāniem un bojātiem matiem ir šampūns ar Hairdensyl kompleksu un sarkanā sīpola ekstraktu, kas samazina matu izkrišanu, stimulē matu augšanu, atjauno matu struktūru, palielina apjomu un novērš to priekšlaicīgu novecošanos.

“Kamēlija” matu kopšanas līnija ietver arī dabīgu šampūnu ar Pretblaugznu kompleksu matu nostiprināšanu pret blaugznām. Mitrina galvas ādu un matus, samazina blaugznu rašanos, padara matus veselīgus un spīdīgus, mazina galvas ādas niezi un stiprina matus. Visi šie produkti nesatur alkoholu, parabēnus un SLS.

“Kamēlija” zīmola kosmētikas produkti liks ikvienai sievietei justies mīlētai, skaistai un elegantai!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!