Atklāj Marokas argana eļļas spēku!

16.08.2012

1 līdzeklis  =  5 veselīgu matu pazīmes: spēcīgi, spīdīgi, mīksti, zīdaini gludi un viegli ieveidojami! AVON iesaka jaunos Advance Techniques matu kopšanas līdzekļus ar argana eļļu - barojošu balzamu, šampūnu un kondicionieri.

Argana eļļa ir ļoti reta, tā atrodama tikai Marokas dienvidaustrumu daļā. Tiek lietota profesionālos matu kopšanas līdzekļos un tagad -arī Avon klāstā! Tos ir pamēģinājusi arī Fērgija: "Līdzekļi ar Marokas argana eļļu ir lieliski! Pietiek tikai ar dažiem pilieniem, lai mati kļūtu zīdaini, mīksti un spīdīgi."Jautā savai AVON Konsultantei!

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Šī produkcija ir visnotaļ laba, eļļiņa sašķēlušos matu galus padara daudz veselīgākus, mati ir vieglāk ķemmējami un izskatās dzīvīgi! :)
Taču, bojātu matu kopšanai pavisam noteikti ieteiktu Petal Fresh šampūnu un kondicionieri, NEKAD neko tik lielisku vēl neesmu lietojusi!
20.10.2012 14:27 | saite | Atbildēt

+0
Es jau lietoju! Ļoti labs!! Man patīk, mati mīksti, nav nekādu palieku kā no citām eļļām un labi smaržo :)
18.09.2012 10:38 | saite | Atbildēt

+0
Man ir viss komplekts... nu nekas īpašs jau nav.. nē nu mati normāli paliek, bet tāds pats efekts ir bijsi arī no citām eļļam un citiem šampūniem... bet slikti nav :)
14.09.2012 10:05 | saite | Atbildēt

+0
Kādas atsauksmes par Advance Techniques damage repair matu kopšanas līdzekļiem?
14.09.2012 10:01 | saite | Atbildēt

+0
Gadu biju kopa ar marokanu puisi, vins man veda no marokas istu, tiru argana ellu. Tik laba!!! Smereju un sejas un kermena. Ne par velti saka, ka ta ir marokas zelts un marokanu sievietes to izmanto skaistumkopsana. Par to kadi ir sie lidzekli neko nezinu, neesmu meginajusi.
14.09.2012 01:58 | saite | Atbildēt

+0
Kads meģinājusi eļļu??? Ļoti interesē atsauksmes!
06.09.2012 12:47 | saite | Atbildēt

+0
ooo jaa, ir laba manta :) izmēģināju kondicionieri.
21.08.2012 18:01 | saite | Atbildēt

+0
Uz pudelītes rakstīts - Barojošs kondicionieris (nav jāizskalo) ar argana eļļu visiem matu tipiem.
Esmu iemēģinājusi un esmu sajūsmā! Lai gan, sākumā skeptiski skatījos un matu eļļiņas man ir svarīgas, lai pildītu savas funkcijas un mati būtu mīksti un baroti.. nevaru sūdzēties!
17.08.2012 23:40 | saite | Atbildēt

+0
mani interesē tās eļļas sastāvs uz etiķetes.
17.08.2012 01:13 | saite | Atbildēt

+1
Pasūtiju. Drīz saņemšu, tad notestēšu.
16.08.2012 19:45 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Noteikti padalies :)
16.08.2012 23:02 | saite

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits