Cosmo pārvērtības: Mati kā zvaigznei

11.09.2009

Nesen Cosmo.lv sadarbībā ar salonu "Skaistuma Aģentūra" meitenēm piedāvāja kolosālu izdevību pieteikties matu pārvērtību konkursam un iegūt iespēju tikt pie savas kārotās sapņu frizūras. Aplūko, kā norisinājās pārvērtības un izlasi konkursa uzvarētāju stāstus!

Anete: "Konkursam pieteicos, jo mans iepriekšējais matu griezums un krāsa man bija nedaudz apnikuši. Tāpēc Cosmo matu pārvērtību konkursu uzskatīju par labu iespēju mainīt savu matu stilu. Ar frizieri vienojāmies, ka Penelopes Krūzas frizūra man būtu vispiemērotākā. Tagad, skatoties atpakaļ, zinu, ka tas bija pareizais lēmums, jo man sava jaunā matu krāsa ļoti patīk! Turklāt arī draugi saka, ka pārmaiņas man piestāv."

dsc06704aaa_504

penelope_565

dsc05594_515

Zane: "Vēlējos piedalīties konkursā, jo nekad nebiju bijusi pie profesionāliem frizieriem. Domāju, ka viņi paveiks brīnumus ar maniem matiem. Man ļoti patīk Rīzas Viterspūnas matu griezums, jo tas rada piemīlīgas personas iespaidu. Turklāt man nekad nav bijis tāda veida griezums - domāju, ka garais ponijs varētu padarīt mani pievilcīgāku. Pārvērtībās man vislabāk patika salona atmosfēra - atsaucīgi un laipni darbinieki, kā arī salona skaistais interjers. Friziere Anna tiešām panāca to, ko biju vēlējusies! Mani ieraugot, arī draugi bija patīkami pārsteigti."

dsc_0427_451

3_430

riiza_602

1_589 

Inga: "Konkursā vēlējos piedalīties, jo man ir biezi mati, bet nezināju, kāds matu sakārtojums man piestāvētu. Vanessa Hudgens ir mana mīļākā aktrise un dziedātāja. Man šķiet, ka viņa ir ļoti talantīga, tāpēc es vēlējos līdzināties tieši viņai."

rigo_054_543

dsc05620_430

25361521h537013_558

dsc05628_664 

Ieskaties arī salona "Skaistuma Aģentūra"  interneta lapā!

salogoconverted_200

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
slikta gaismā fotogrāfēts,tad arī mati būtu spīdīgāki un labāk izskatītos!
09.12.2009 15:57 | saite | Atbildēt

+0
Man ļoti patīk tagad Ingas matu krāsa un arī tas, kā viņai izskatās! :-) Seja izteiksmīgāka, un matu krāsa koptāka! Viennozīmīgi koptēls ir ļoti izdevies!
19.10.2009 17:03 | saite | Atbildēt

+0
Zanes un Ingas dabiskie mati paši pa sevim jau bija glīti. :-)
19.09.2009 17:26 | saite | Atbildēt

+0
Ingai un Zanei manupraat labaak piestaaveeja jau esoshais matu sakaartojums, savukaart Anetei paarveertiibas naakushas par labu. Tachu saka jau,ka paarveertiibas ir uz labu! :)
14.09.2009 20:52 | saite | Atbildēt

+0
nu es iegāju draugos, un es joprojām neuzskatu, ka tagad ir labāk, Inga tev bija forši mati pirms pārvērtībām :D:D
12.09.2009 17:21 | saite | Atbildēt

+0
nuuuuuuuuuu,nekas jau tur taads wooow nav:D :D :D.. taa vareetu matus nogriezt jebkursh frizieris..galvejais ir ieveidot i viss.. biju gaidiijusi kaut kaadas trakaas paarveertiibas,ar patieshaam baigo efektu...
12.09.2009 14:17 | saite | Atbildēt

+0
pēdējai meitenei bija tik forši mati pirmstam. :-/
12.09.2009 00:32 | saite | Atbildēt

+0
nekas īpašs, man liekas, ka vajadzēja cosmo redakcijai specifiskākas sejas un frizūras izvēlēties.. nu kaut ko trakāku, piemēram garus matus nogriezt īsus... (gan jau bija, tādas kuras gribēja), mana izvēlētā frizūra arī bija extrēmāka ar tām, kas te izveidotas :D
11.09.2009 22:30 | saite | Atbildēt

+0
Emerii - piekrītu - Zanes frizūra iepriekš bija labāk...visas trīs tādas nekādas.
11.09.2009 21:26 | saite | Atbildēt

+0
Zanei iepriekšējā frizūra izskatījās labāk :-)
11.09.2009 20:50 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)