Jaunums skaistumkopšanas pasaulē

17.09.2007

Studijā "Sakura White" vari piedalīties īpaši Tavam stilam, personībai un noskaņai atbilstošā pieaudzēto nagu modelēšanas procesā!

Kā skaidro salona vecākā meistare Oksana Maļceva, pašlaik dizainā aktuāls "Fantasy" franču manikīrs, kas ir franču manikīrs visdažādāko krāsu izpildījumā. Vispieprasītākā šobrīd ir tieši mandeļveida nagu forma: "Tomēr ikviens dizains un nagu forma ir jāpieskaņo tā nēsātājam, tāpēc noteikti jāņem vērā klienta stils un personība. Tikai meistara un klienta kopējā sadarbībā var rasties patiesi izteiksmīgs un uzmanību saistošs manikīrs.".

Kopš augusta sākuma namā "Šokolāde" (Hospitāļu ielā 23) Tevi gaida manikīra studijas "Sakura White" atsaucīgais un radošais personāls. Patīkamā vidē un profesionālu meistaru izpildījumā vari izbaudīt klasisko, franču, SPA, termālo, manikīru un pedikīru, želejas un akrila nagu pieaudzēšanu un vēl daudzus citus modernus nagu kopšanas pakalpojumus. Ikvienā no tiem savienota iedvesma un nevainojama kvalitāte.

d57s1757_318

Par manikīra studiju "Sakura White" un tās meistariem vairāk uzzināsi, apmeklējot www.sakurawhite.lv/!

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Jūs, mīļās meitenes, laikam visu gribat pa lēto, tad nav ko vispār skatīties šādu salonu reklāmas.
04.01.2008 22:06 | saite | Atbildēt

+0
es nebiju domājusi tos diplomus un citas A4 formāta lapiņas. es gribēju redzēt fotogrāfijas ar viņu garadarbiem - nadziņiem. varētu aplūkot, cik tālu sniedzas viņu fantāzijas, viņu roku veiklums. ja tev ir papīrs, tas vēl nenozīmē, ka tu esi pietiekami labs profiņš. :-P
19.09.2007 02:31 | saite | Atbildēt

+0
cerēju mājas lapā ieraudzīt kādas fotogrāfijas, lai pārliecinātos par meistaru profesionalitāti, bet - nekā... :-/ esmu vīlusies. :-(
15.09.2007 19:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits