Garo matu īpašnieces – atsaucieties!

31.08.2007

Sācies L'Oréal Paris rīkotais konkurss! Tiek meklēta skaistāko garo matu īpašniece. Varbūt tā esi tieši tu?

Piedalies konkursā, aizpildot pieteikuma anketu, pievienojot nelielu aprakstu par sevi un, protams, norādot savu matu garums.
Turklāt neaizmirsti aicināt savus draugus un draudzenes par tevi balsot, jo desmit garāko un skaistāko matu īpašnieces tiks noteiktas pateicoties Cosmo mājas lapas reģistrēto lietotāju balsojumam!
Konkursa galvenā balva: Cosmopolitan fotosesija ar profesionālu fotogrāfu, stilistu un make-up mākslinieku. Fotosesijas bildes un uzvarētājas intervija tiks publicēta Cosmopolitan decembra numurā.
Visas desmit finālistes iegūs arī skaistumkopšanas balvas no L'Oréal Paris.
Piedalies jau tagad!

Komentāri [43]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
sigita, man prieks ka kāds šādi pasaka. es tew piekrītu :)
22.10.2007 20:38 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kaa var nobalsot?
19.10.2007 21:40 | saite | Atbildēt

+0
..nesen uz LV atbrauca vācietis.. un bija sajūsmā par latvju zeltenēm :) tik skaistas meitenes nebija redzējis.. un tik garus matus :-) Latvijas sievietes! mēs esam skaistas :) LEPOSIMIES AR TO (l)
28.09.2007 02:16 | saite | Atbildēt

+0
aha, dace griežam gan matus, un tad konkursa aicinājums "Kura meitene gan kādreiz nav sapņojusi par gariem, skaistiem matiem, kas sniedzas līdz viduklim vai pat tālāk" varētu palikt tikai aicinājums :-D
15.09.2007 00:16 | saite | Atbildēt

+0
piekrītu par matu garumu, tā pat kā vecuma ierobežojumu varēja noteikt arī matu garumu no kura skaitās gari mati :-/ jo savādāk tā dīvaini snāk 30cm un gari (ok kā kuram, bet tomēr) :-/
14.09.2007 00:40 | saite | Atbildēt

+0
man atklāti sakot vienkārši kaitina konkursa kārtība, jo reāli, tas, kam daudz draugi sabalso pat meitenes ar 30 cm gariem maties.. tizli..
Madara ir pelnījusi uzvarēt! viņas mati ir aptuveni 30 cm reiz 4! un pati skaista kā zieds! :-) (l)
12.09.2007 02:48 | saite | Atbildēt

+0
Bet uzvareetaaju nosaka žūrija!!!!!!!! ;-) "Konkursa žūrija, Cosmopolitan redakcijas un L'Oréal Paris pārstāvji, izvēlēsies Grand Prix balvas ieguvēju. "
08.09.2007 22:02 | saite | Atbildēt

+0
Simonai! Es lasu tā: «Piedalies konkursā, aizpildot pieteikuma anketu, pievienojot nelielu aprakstu par sevi un, protams, norādot savu matu garums.
Turklāt neaizmirsti aicināt savus draugus un draudzenes par tevi balsot, jo desmit garāko un skaistāko matu īpašnieces tiks noteiktas pateicoties Cosmo mājas lapas reģistrēto lietotāju balsojumam!»
Es nezinu ko es lasu nepareizi!!!
07.09.2007 18:05 | saite | Atbildēt

+0
Gudrinieces!!!!!!varbuut pārlasit noteikumus!!! Uzvaretaaju noteiks ŽŪRIJA!!!!! Juus laikam neprotiet lasiit!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D
07.09.2007 17:07 | saite | Atbildēt

+0
mana bildīte tā arī naparādijās :-(
sviests,pilnīgi pareizi visi raksta ka tavs nav reāli,kam vairāk draugi tas vinnēs
un kā vispār tā var būt, ka ja īsts cilvēks aizsūta bildīti piesakās un nekā,ka pat nepievieno dalībniecēm.
fui esu vīlusies
07.09.2007 16:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits