Kvalitatīvas pieaudzējamās skropstas tagad pieejamas arī tev

15.05.2007

Beidzot arī Latvijas meitenēm ir pieejamas kvalitatīvas pieaudzējamās skropstas! "Xtreme Lashes", kas ir viens no pasaules līderiem skropstu pieaudzēšanas materiālu un skropstu dizaina jomā, tagad ir ienācis arī Baltijas tirgū.

"Radisson SAS Daugava" telpās ir atvērts arī pirmais "Xtreme Lashes" skropstu pieaudzēšanas un dizaina salons Baltijā, kurā meistariem tiek piedāvāti augstas kvalitātes produkti un profesionālas apmācības. "Xtreme Lashes" produktus pārdod tikai tiem meistariem, kas apguvuši īpašu apmācību skropstu pieaudzēšanā un dizaina veidošanā. Šāda kārtība iedibināta tādēļ, lai uzņēmums būtu pārliecināts, ka ar "Xtreme Lashes" materiāliem strādā tiešām profesionāli meistari, kas sniedz kvalitatīvu pakalpojumu.

"Xtreme Lashes" savā darbībā īpašu vērību vienmēr ir pievērsis kvalitātei. Tā arī tu vari būt droša, ka pakalpojums tiks veikts augstā līmenī. Kad būsi nolēmusi iepriecināt sevi ar pieaudzējamajām skropstām, meistarei vaicā pēc "Xtreme Lashes"!

8ba_200            16ba_200                   

11ba_200              20ba_200

18

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
mana draudzene pieaudzē pa 12 Ls ;)un tīri tā ne,ko man patīk ;)
13.11.2007 15:31 | saite | Atbildēt

+0
bet kur var iemācīties likt skropstas? vai arī skropstu pieaudzēšana jāmācās kādā stilistu skolā?
22.10.2007 20:12 | saite | Atbildēt

+0
es irija ari piekopju so biznesu :-)
23.06.2007 02:46 | saite | Atbildēt

+0
ja!skaisti (l)ikdiena jau gan tadas negribetu.ja nu vienigi biski garakas un biezakas,bet kad busu Latvija-noteikti izmeginasu!
16.06.2007 05:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Un cik ilgi tādas var nēsāt??? ;-)
16.06.2007 01:25 | saite | Atbildēt

+0
wau..tas tiesham ir ko verts.......noteikti izmeginasu.....
28.05.2007 01:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits