Garnier iepazīstina ar maskējošu krēmu Miracle Skin Perfector

06.02.2012

Miracle Skin Perfector ir maskējošs krēms pret ādas negludumiem, kas pieder ādas kopšanas līdzekļu jaunajai paaudzei. Tas acumirklī padara sejas toni vienmērīgāku, ar ilgstošu un kopjošu iedarbību koriģē sejas grumbiņas un nelielus ādas defektus, atjauno ādas mirdzumu, aizsargā pret ultravioletajiem stariem (SPF 15) un mitrina ādu 24 stundas diennaktī. Tā ir ādas kopšana, kas atrisina visas problēmas tikai vienā solī. Vairs nav vajadzīgi neskaitāmi sejas kopšanas līdzekļi, tev ir vajadzīgs tikai visaptverošais Miracle Skin Perfector.

Krēma sastāvā ir pigmenti, kas spēj efektīvi izkliedēties, radot lielisku caurspīdīgumu un svaigumu uzklāšanas laikā, kas vairo maksimālu komfortu. Turklāt šim krēmam ir caurspīdīgs, saplūstošs sastāvs, kas maskē ādas defektus un izlīdzina sejas toni. C vitamīna atvasinājums krēma sastāvā palielina ādas mirdzumu un padara to starojošu. Maskējošais krēms ir bagātināts ar minerālu pigmentiem, kas uzreiz izšķīst un izlīdzina sejas toni. Ar maskējošo krēmu Miracle Skin Perfector Garrnier ir īstenojis izaicinājumu radīt sastāvu, kas apvienotu dabisku klājumu, starojošu rezultātu un patīkamas sajūtas.

model_430

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
izmēģināju, jo bija cosmo kā paraudziņš. tonis manai ādai labs, būtībā ok, bet priekš manas ādas tas ir pa taukainu. uzklājot to, mana seja spīd.
11.05.2012 15:03 | saite | Atbildēt

+0
es viņu lietoju jau vairāk kā pus gadu, pirmo pirku nīderlandē, vismaz manai ādai ir ideāls - mitrina un padara dzīvīgāku sejas toni, bez tam nav tonālā maskas efekta un arī SPF ir labs bonuss, kā arī ļoti labs sievietēm, kurām arī pēc pubertātes ir neliela nosliece uz pumpām (es esmu viena no viņām), jo ādas nepilnības tiek maskētas un poras netiek ''aizklēbētas''. viennozīmīgi - mans šībrīža favorīts! :)
04.04.2012 00:41 | saite | Atbildēt

+0
šodien nopirku :) smaržo jau baigi labi :)
23.03.2012 20:59 | saite | Atbildēt

+0
Man nepatīk...
10.03.2012 02:37 | saite | Atbildēt

+0
Ļoooooti labs! Man patīk! Nevaru sagaidīt, kad pie mums sāks tirgot. Ideāls manai ādai.
28.02.2012 17:49 | saite | Atbildēt

+0
Dabūju šo krēmu, Light..nu neteikšu, ka slikts, bet nesaku arī, ka kkas wouw ;)
07.02.2012 16:03 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits