MÁDARA Dzimšanas dienas labās cenas

08.08.2011

MÁDARA aicina Tevi uz lielajām 5 gadu svinībām, kurām par godu otrdien, 9.augustā visas dienas garumā tikai e-veikalā www.madaracosmetics.lv visiem MÁDARA produktiem piešķirts īpašs dzimšanas dienas piedāvājums - 40% atlaide.

Jāpiemin, ka arī piegāde (kā vienmēr) visā Latvijā par brīvu un kā jau svētkos - dāvanas - jebkuram pirkumam virs 25 LVL līdzi nāk ceļojuma komplekts "Travel&Trial". MÁDARA saka paldies pļavai, saulei un visiem, kas to mīl...

0001_609

MÁDARA kosmētikas sastāvā ir bioloģiski sertificēti dabiskie ekstrakti, kas iegūti no augiem, kas auguši Baltijas reģionā un ir unikāli ar savu aktīvo vielu intensitāti. Baltijas augu ekstrakti kopā ar citām dabiskām vielām palīdz mums radīt īpaši iedarbīgu dabisko kosmētiku, jo tām piemīt spēja harmonizēt organismu un efektīvi palīdzēt šūnām. Tā kā tavs organisms ir dabas daļa, tas "pazīst" dabiskās sastāvdaļas, kas ir MÁDARA kosmētikā, un paņem no tām vislabāko un sev vajadzīgāko. Tādējādi MÁDARA dabiskā kosmētika iedarbojas efektīvi, bet maigi un veselīgi.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Jā, es arī tieši plānoju pirkt trīs soļu komplektu, bet nu neko, tāpat šo to nopirku, izdevīgi jau tik un tā + bezmaksas piegāde 8-)
09.08.2011 17:01 | saite | Atbildēt

+0
Tas gan nav forši, ka nav pieejami 3 soļu komplekti sejai :-/
09.08.2011 12:02 | saite | Atbildēt

+0
Es pareizi saprotu, ja putas tagad maksā 11.50, tad rīt maksās 6.90? :)
08.08.2011 22:12 | saite | Atbildēt

+0
es gan izmantoshu jo nav gan tik biezhi viniem tadas atlaides!parsvaraa -15%
08.08.2011 16:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits