Nespēju aizmirst bijušo

10.06.2011

Šķiršanās no Toma nebija patīkama. Kaut gan - droši vien jebkura šķiršanās ir nepatīkama. Tā sajūta manī brieda jau sen, taču vienā nedēļā es sapratu - mūsu cerībām, sapņiem un jūtām patiešām pielikts punkts - manī bija tāds tukšums, nekādu jūtu vairs. Tad nu es pāris dienās saņēmos un Tomam patei...

Izšķīrāmies pāris nedēļu laikā, sadalījām mēbeles, es pārvācos uz jaunu dzīvokli. Vēl pēc pāris mēnešiem naktsklubā satiku Juri. Kaut arī neticēju, ka tas varētu notikt, glāzi pa glāzei, stundu pa stundai un mēs ar Juri jau skūpstījāmies. Pāris randiņi un mūs pārņēma TIK spēcīga iemīlēšanās sajūta, ka likās, dzīvojam citā realitātē. Juris pie manis pārvācās nedēļu pēc mūsu iepazīšanās. Vairāk kā gadu mums nenokrita rozā brilles - mēs bijām kā traki viens pēc otra, sekss mums bija katru dienu, pat vairākas reizes dienā. Bet.. es nekad nevarēju tā pa īstam aizmirst savu bijušo...

Lai arī kā man to negribētos atzīt, bieži sevi pieķēru pie domām par to, ko dara Toms, kā viņam iet. Un, jā, arī pie domām par to, cik ar viņu bija labi mīlēties. Nē, nav jau tā, ka Juris būtu slikts mīlnieks, ne pa visam. Taču, laikam ejot, manas domas, sapņi un pat seksuālās fantāzijas arvien vairāk un vairāk atgriezās pie Toma. Tagad kopš manas un Toma šķiršanās pagājuši trīs gadi. No malas izskatās (un tā arī laikam ir) - esmu laimīgi kopā ar Juri, mēs pat gatavojamies kāzām - bet patiesībā atkal un atkal es domāju par Tomu. Es par viņu bieži naktīs sapņoju un, jāatzīst, man tas patīk. Pat pēc šiem trim gadiem ik rītu mostos ar domu par to, kur viņš ir un ko dara, un ik vakaru eju gulēt, cerot, ka mēs tiksimies manā sapnī, un, jā, arī mīlēsimies. Man ir iestājies pilnīgs Toma kults, un es esmu gatava atzīt, ka tas nav normāli - tik (TIK) bieži domāt par bijušo. Trakākais ir tas, ka esmu 100% pārliecināta - es viņu vairs patiešām nemīlu un negribu atpakaļ. Es negribu ar viņu vairs būt kopā, bet man patīk ar viņu tikties savos sapņos un fantāzijās. Bāc, tas ir tik crazy, jo es nespēju aizmirst savu bijušo!

Alise (27)

Komentāri [19]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Varbūt lai aizmirst bijušo,ir jāpadomā par viņa mīnusiem, jo kāpēc mēs aizgājām? jo ta pat vien cilvēki ne šķiras. ir bijuši iemesli. un ja par tiem iemesliem mēs padomājam, tad paliek vieglāk. jo arī mocijos vairākus mēnešus, un sapratu ka tas nav to vērts, jo kas gan nenotiktu, tas nozīmē ka dzīve iet tālāk,un ka nākotnē viss būs daudz reizes labāk.
07.12.2013 14:47 | saite | Atbildēt

+0
Man identiski tā,bet es zinu ka savu bijušo es NEMIlEJU,pie vinju man saista kautkads cits iemesls,tas ka ar vinu es vareju runat par visu,ka vinjs ir tik jutigs un tada esmu es,bet tagadejai ir tik ciets pret apkartejiem...
Vasaras sakumaa(to nezina neviens) es paskiros ar draugu un satikos ar bijuso,pavadijam iedzerot kopaa nakti pirti cetrataa(mums nekas nebija)tikai vienkarsi kopaa gulejam,jo citur nebija kur un taa ari visu nakti dzeerumaa runaaj...Atbraucot majas un pectam jau kad atkal biju atpakal pie sava drauga un ari sobrid es saprotu ka taa divgadigaa skumšana,sapnosana,bezgaliigaa veelme satikt ir pagaisusi,es protams domaaju par vinju bet ne tik daudz un nav taa velme satikt...Taa teikt ar to nakti viss ir mainijies..
varbut ari Jums vajag satikt to puisi lai saprastu ka laiki ir mainijusies un redzet kada ir realitate un varbut ari sirds domas mainisies?
30.08.2013 23:48 | saite | Atbildēt

+2
Patiesība ir tāda, ka lai kā iestāstītu ka nemīlam, lai kā iestāstītu ka mums ir labi ar tagadējo, tā pat vienmēr būs tā mazā mīlestības atliekas pret bijušo. Tas esot normāli, bet tai pašā laikā pat var būt ļoti mokoši, it īpaši ja nevienu citu nelaid klāt.
07.12.2012 12:23 | saite | Atbildēt

+0
Man ari ir gandriz tiesi tapat ka jums visam, nav tadas dienas, pat stundas varetu teikt, ka nedomaju lar vinju, vislaik, diena un nakti, sapnos un murgos, bet lieta tada ka vinsh izlema skirties, mes ilgi domajam abi, bet es vel gribeju meginat ko saglabt, bet vinsh uzskatija ka nav verts laikam vairak. Un vel tas ka mums ir kopigs berninsh, nav pat gadinsh mazajai, un nezinu ka dzivot talak, pagajis pus gads, sazvanamies, pa retam, tas jau tikai tadelj lai zinatu ka mazajai iet, ka es gribet partraukt to visu, nesarunaties, izslegt no savas dzives, bet ka? un katru dienu moku sevi,liekas ka prata sajukshu......butu nauda, varetu piepsihologa aiziet, vismaz kads uzklausitu....
30.09.2012 13:28 | saite | Atbildēt

+0
nebiju nekad nevienu sastapusi, kam butu vienlidzigi sakristu domas par viriesiem.
bet ja... sobrid ari mokos ar to pashu problemu, kas ir seit aprakstitas. un nezinu ko darit, jo esmu jau kadu laicinju kopa ar virieti, bet tomer, katra vakara skrejienu es noskrienu gar bijusa puisa maju,cerot, ka ieraudzishu. kaut tikai gaismu vina loga, jo neesmu redzejusi kops izskiramies. ar noteikumu-prom no acim, ara no sirds. zinu, ka vins nav tas virietis kuru redzu sev blakus nakotne, bet pietrukst to jauko vardu austina un to ka vins skatijas uz mani. interesantas mes - sievietes esam...
29.09.2012 03:11 | saite | Atbildēt

+0
man arī tā ir... kopā ar burvīgu vīrieti, bet domāju par bijušo... un tagad nesaprotu, vai tas, ka es visu laiku par viņu domāju, liecina, ka tomēr mīlu to bijušo un tagadējo tomēr nē (laigan nespēju iedomāties savu nākotni bez tagadējā vīrieša)
24.09.2012 19:14 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt tā vienkārši ir.. mīlestība..?
18.07.2012 22:15 | saite | Atbildēt

+0
Es ari nevaru aizmirst bijuso..
Vins dzivo manas domas.
Uznak brizi, kad gribas pagriezt laiku atpakal un pabut kaut 1 dienu kopa ar vinu. :)
Kaut gan neesmu vinu kadu gadu jau redzejusi, bet joprojam domaju par vinu.
08.07.2012 20:29 | saite | Atbildēt

+1
Es nevaru vinju aizmirst jau triis gadus ....
Un liidz ar ,to nelaizhu nevienu sev klaat :(
16.04.2012 21:05 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits