Ja Tevis nav sociālajos tīklos, Tevis nav vispār...

Ja vadāmies pēc šīs filosofijas, tad manis nav. Es saziņai joprojām izmantoju telefonu un e-pastu, bet vislabprātāk – tête-à-tête. Un nebūt nejūtos tā, it kā dzīvē kaut ko palaistu garām.

Man ļoti nepatīk sacensība, salīdzināšana, kopēšana, mēģinājumi līdzināties. Varbūt es kļūdos, bet man šķiet, ka sociālie tīkli kaut kādā ziņā ir „mērīšanās ar gailīšiem”. Ceļojumi, sasniegumi, skaistas bildes, asprātīgāks komentārs...

Es izvēlos nebūt vispār. Esmu vecmodīga.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Mēries ar gailīšiem? Tas tak tavs īstais vārds un uzvārds? Turklat es ar katru dienu izmantoju e apstu un telefonu, iedomajies? Un cik sevi atklāt socialajos tīklos izvelas katrs pats. Ir tadi kas pat īstos uzvardus nekur neliek. Nu nolaidi galīgi garām .
08.10.2013 10:33 | saite | Atbildēt

+1
Mans konts ir galiigi tuksh un garlaiciigs, ar tjuuneeshanu nenodarbojos. Izmantoju tikai sazinjai, lai uzzinaatu par pasaakumiem un dazkaart lai apluukotu kaadas smiekliigas bildes. Var jau izmantot tos tiiklus taa, lai nesaaktos nekaada sacensiiba, meeriishanaas utt.
07.10.2013 19:39 | saite | Atbildēt

-1
Esmu pārliecināta, ka tur ir kaut kas vairāk par sāncensību. Pati neesmu nevienā no sociālajiem tīkliem (neskaitot, piem. šo, kurā es uzrakstu, ko domāju, necenšoties nopelnīt bonusus savai personībai) un dzirdot draugus runājot par facebook, draugiem.lv vai twitter (viņi runā citā valodā - tvītot, šērot, sekot utt. :D) esmu nonākusi pie secinājuma - tie ir personīgie avatari. Lietotāji lielāko daļu sava laika pavada "uztjūnējot" savu profilu, veidojot savu personību citu acīm kā iepazīstoties ar "auditoriju". Tam visam apakšā es redzu vientulības, personības kompleksu un apmaldīšanās kokteili. Katram savi iemesli. Iemesli ir arī tiem, kas strikti nostājas pret tiem. Es no vienīgā sava sociālā portāla draugiem.lv "izdzēsos" pirms gadiem pieciem - laika taupīšanas nolūkos. Sapratu, ka laiks aiziet nemanot, bet ieguvusi neesmu gandrīz neko (kā tikai ziņas par savu seno klasesbiedru kuto-tur bērnu piedzimšanu :) ). Šīs diskusijas autorei varbūt ir cits iemesls - nevēlēšanās sacensties. Vēl kādam - cits. Njā... Varbūt kādam es ar to neesmu, bet es sevi vienalga jūtu :)
07.10.2013 18:56 | saite | Atbildēt

-1
Savā ziņā taisnība ir autorei par to mērīšanos ar gailīšiem un kas publiski izrādās teju visos sociālajos portālos. Neesmu gan pārliecināta, ka tiem vienmēr ir reāli sasniegumi un panākumi reālajā dzīvē. Ironiski, ka ir cilvēki, kas ir visur - visādos pinteret, facebook, twitter vāc sekotājus, ir savi blogi, bet par viņu reālās dzīves panākumiem neviens pat google ne rindiņu, ne raksta galiņu nevar atrast, kamēr tādām zvaigznēm kā Kristīnei Opolais, Andrim Nelsonam, Elīnai Garančai nav aktīvas sociālās portālu dzīves, bet par viņu panākmiem zin un priecājas visā pasaulē:))))Tā ka, no šāda aspekta raugoties, neko tiešām baigi palaist garām nevar, ja arī neesi sociālajos tīklos...
07.10.2013 15:46 | saite | Atbildēt

+3
Tas jau no paša katra atkarīgs, cik ļoti tu to savu gailīti citiem rādi. Es savu privāto dzīvi, tās notikumus nepublicēju gandrīz vispār. Principā portālos esmu tāpēc, lai būtu vieglāk kontaktu uzturēt, piemēram, ar tiem, kuri vairs nedzīvo LV.
07.10.2013 08:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits