Zaudēta klientūra

22.03.2007, baiba_gabranova

Atklāšu jums noslēpumu. Cosmo redakcija jau nez kuro gadu kā sazvērējusies neapmeklē solāriju. Nav jau tā, ka mums principiāli būtu kaut kas pret solārijiem. Tas sākās pamazām - ar sarunām par to, cik tas varētu būt kaitīgi, ka tas izraisa psiholoģisku atkarību, ka tā tāda masu psihoze un kuram tas vispār ir izdevīgi. Līdz nesen konstatējām, ka neviena no mums jau mūžību nav bijusi sauļoties salonā. Un neko. Jūtamies labi tāpat.

Tā vietā esam ieviesušas koleģiālu burkānu graušanas rituālu, un no beta karotīna āda pilnīgi dabiskā veidā iegūst viegli zeltainu nokrāsu.

Tomēr es ar nepacietību gaidu vasaru un jau zinu, kā mēs pirmdienas rītos, ierodoties redakcijā, salīdzināsim savus laivu braucienu iedegumus, pludmales brīvdienu iedegumus un "es uz desmit minūtēm iesnaudos šūpuļtīklā" iedegumus - un priecāsimies, jo mūsu ādas tonim būs tieša saistība ar piedzīvojumu un atpūtu, un draugiem. Un tas būs kaut kā tā… pa īstam.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Lai Jums izdodas meitenes!
Super apņemšanās 8-)
26.03.2007 23:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu brūna āda nav nekāds ādas bojājums,vienk. UV ietekmē ādas pigments tiek pavirzīts tuvāk epidermai...tā ir vienk.ādas aizsargreakcija...
pati galīgi neatbalstu solārijus,jo UV ir viens no 3 iemesliem,kāpēc organismā rodas mutācijas,kas var novest pie pavisam bēdīgām beigām,pat letālām... :-/
24.03.2007 12:05 | saite | Atbildēt

+0
Kaut kur lasīju, ka jebkura veida iedegums ir ādas bojājums. No veselības viedokļa ādas stāvoklis ir normāls tikai krāsā, kura dabīgi dota. Man jau sķiet, ka vasarā pasauļoties nedaudz var un burkāni tik tiešām ir veselīga izvēle. Man prieks par jums ;-) , bet žēl meiteņu, kurām āda cauru gadu atgādinaļoti brūnu apelsīnu. :'-(
22.03.2007 23:39 | saite | Atbildēt

+0
Opā! Pēc rakstiem gan nevar pateikt, ka neviena no jums negrilējas... Visur tikai solārijs, tonālais krēms, paceļošie krūšturi...
22.03.2007 17:02 | saite | Atbildēt

+0
nu nezinu gan, man jau šķiet, ka no burkāniem var palikt dzeltenīga ādas krāsa... bet jāpamēģina... 8-) vispār paldies par ideju!
22.03.2007 14:53 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits