Par ballīti vasarā

23.03.2007, zane_nikodemusa

Man ir zināms šīs vasaras populārākais pasākums! Un nav tas ne sirdi plosošo Muse, ne roka veterānu Aerosmith koncerts.

Vakar satiku kādu ilgāku laiku neredzētu draudzeni un uzzināju, ka viņa šobrīd izmisīgi apzvana visas Liepājas viesnīcas. Tam iemesls ir Baltic Beach Party, kas norisināsies 20. un 21. jūlijā. Iepriekšējā gadā mana draudzene nakti starp ballītēm esot pavadījusi pludmalē, taču tagad tā vairs nedarīšot. Neesot prāta darbs kilogramu smilšu divas dienas nēsāt biksēs un arī nomazgāties griboties. Savukārt Liepājas viesnīcas zina, ko prasīt no pārtiju kārajiem. Vidēji par vienu viesnīcas numuriņu pasākuma laikā esot jāmaksā no Ls 40. Nav no pieticīgajiem :) Un, piemēram, Fonteina viesnīcās vietu šā vai tā vairs neesot.

Lūk, cilvēki savlaicīgi plāno pasākumus, nevis kā es. Nākamnedēļ braukšu ar laivām, bet vēl joprojām nevaru saņemties rezervēt hidrotērpu.

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
pagājušo gad pirmo reizi apmeklēju BBP un biju starā!!! (l) (l) (l)
Tik daudz jauku pasākumu, cilvēku, mūzika! (l) (l) (l) Ideāli! Pagājušo gad nopirku uz abām dienām pa 11ls, nemaz nav dārgi priekš šāda pasākuma! :-)
04.04.2007 19:00 | saite | Atbildēt

+0
Uij, kas tad tā par mūziku tajā Bīč pārtijā? Labāk uz vienu no neformālās mūzikas festiem aizlaist (vasarā tie ir katru nedēļas nogali). Laba mūzika, laba publika, lēti un vispār vasarā ir jādzīvo tikai pa festivāliem:D
28.03.2007 22:35 | saite | Atbildēt

+0
Nu sis jau ir super pasaakums 8-)labaajie cilveekiem, kaa man :-Dtaa ka visi labie braucat uz Baltic Beach Party
28.03.2007 01:58 | saite | Atbildēt

+0
tas tak ir vines padargs pasaciens..labak aizeju uz kadu tusinju,padziedu karaoke..vasara tak ir daudz dazadu pasacienu :-D
28.03.2007 00:13 | saite | Atbildēt

+0
Dacitte, man neizdodas atrast informāciju, cik maksā ieejas biļete.
Cik maksāja pagājušajā gadā?
26.03.2007 17:18 | saite | Atbildēt

+0
Kas kuram tuvāks - es piem. jau esmu iegādājusies biļetes uz AEIROSMITH koncertu! WoHooo... " 'couse i'm crazy, crazy, crazy of u babe-e-e-e-e!!! " 8-) :-D ;-)
26.03.2007 02:09 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
BBP ir labaakais vasaras pasaakums,kaarteejais pasaakums kad var savaakties kaartiigs draugu bars un liidz riitam ar basaam kaajaam dejot smiltii - atpuusties taa grandiozi...
26.03.2007 00:57 | saite | Atbildēt

+0
hmmm...un cik maksā tā biļete uz divām dienām?
25.03.2007 23:07 | saite | Atbildēt

+0
BBP ir karstakais un lieliskakais pasakums vasara (l)
25.03.2007 01:39 | saite | Atbildēt

+0
njaa..tieshaam praatiiga sieviete..bet u Baltic Beach Party ir vnk taa veerts, lai maksaatu saakot no 40 Ls par nummurinju vai vnk guleetu mashiinas aizmugureejaa seedeklii.. :-D (l)
24.03.2007 00:00 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits