Cosmo.lv iepazīšanās

26.06.2007, elina_stengrevica

Meitenes, ja es pareizi saprotu, jums ir vēlme un motivācija satikties. Vai jūs, lūdzu, varētu pastāstīt, cik tālu jūs esat ar organizēšanu, ar kādām problēmām sastopaties un - pats galvenais - ko jūs šādā pasākumā vēlētos darīt?

Mēs redakcijā ievērojām, ka ir bijuši vairāki mēģinājumi sākt kaut ko organizēt, bet vienmēr šī ideja ātrāk vai vēlāk ir apklususi. Tāpēc man gribētos saprast, ko jūs esat gatavas uzsākt un kāda, iespējams, varētu būt redakcijas loma šajā pasākumā. Rakstiet droši, jo tieši no šādām sarunām būs atkarīgs, kas un kā notiks.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Meitenes, jūsu ērtības labad mēs diskusiju par pasākumu izcēlām pirmajā lappusē pie galvenajām tēmām - lai jums atjristu diskusiju meklēšana pa forumiem. Es noteikti pieņemu uzaicinājumu uz pasākumu neatkarīgi no datuma: ieplānošu, lai vari ierasties gan jūlija beigās, gan augusta sākumā. Domāju, ka ieradīsies arī Baiba, Ērika, Zane utt.
27.06.2007 12:57 | saite | Atbildēt

+0
Kaut kas pazudis sākumā manam komentāram. Rkstīju, ka 44%, kas ir gatavas braukt 27./28. jūlijā, ir ļoti liels progress. :-) (l) Vienīgās problēmas ar to neskaidro datumu. ;-) Un paldies, meitenes, par labajiem vārdiem. (l)
27.06.2007 01:36 | saite | Atbildēt

+0
nenoteiktais datums... Kad beigsim aptauju un apkoposim rezultātus? Tad jau tālāk varētu bīdīt arī visas transporta un atrakciju lietas. ;-)
27.06.2007 01:33 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
chunky - cepums Tev par uzņēmību! :)
āām - es balsoju par Jūlija pēdējo ned. :)
26.06.2007 23:37 | saite | Atbildēt

+0
COSMO!!! Jūs esat vnk burvīgi, ka uztaisījāt to aptauju!!!! :-)
26.06.2007 20:45 | saite | Atbildēt

+0
Es, laikam, esmu lielākā iniciatore pēdējam tikšanās mēģinājumam, kas, šķiet, nu jau diezgan nopietni aiziet. Vietu esmu sarunājusi, bet šobrīd savā starpā balsojam par datumu - nevaram izšķirties starp pēdējo jūlija nogali un augusta pirmo. Domāju, ka šajā pasākumā neiztikt bez iepazīšanās - tas ir galvenais mērķis. Dažādas spēles, mana mīļākā ideja ir Cosmo meiteņu himnas izveide. :-) Redakcija tiktos aci pret aci ar lasītājām, iepazīstinātu ar sevi klātienē, varētu uzrīkot ko līdzīgu sarunu šovam, tādu kā teātri, kur piedalās dažas lasītājas un redakcijas dažas pārstāves. Tad diskutēt par kādu tēmu, bet, protams, ar humora piedevu. ;-) Mēs te tagad pamazām dalamies pa grupiņām - radošā komanda, organizatori... Pamazām, pamazām idejas raisās un kaut kas tiek arī piefiksēts. Domāju, ka šoreiz viss ir daudz nopietnāk, nekā dažas iepriekšējās reizes. Šoreiz vismaz ir zināma vieta. Nākamais - laiks un datums. Bet arī tas kuģis jau ir iekustējies. Lieliska iespēja mums visām iepazīties un gūt pozitīvas emocijas; tā būtu kā tāda Cosmo un tā lasītāju tuvināšanās. :-)
26.06.2007 15:31 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits