Piektdiena, 31.augusts

03.09.2007, elina_stengrevica

Kopš mēs esam palaiduši Cosmopolitan mājas lapu, mani vienmēr ir interesējis, kādas mēs esam - meitenes, kas šeit dzīvojas. Ar ko nodarbojas? Kā dzīvo? Par ko domā un ko vēlas? Kas mums ir svarīgs? Kaut arī forumi daļēji atbild uz šiem jautājumiem, es šodien nolēmu veikt cita veida aptauju, kas varētu būt interesanta arī citām mājas lapas lasītājām.

Skatoties laukā pa logu, ir pilnīgi skaidrs, ka arvien retāk gribēsies vakarus pavadīt laukā, svaigā gaisā. Taču kaut kas vakaros jādara ir, tāpēc es gribētu uzaicināt tevi atcerēties, kā tu pavadīji pagājušās piektdienas, 31.augusta vakaru. Tā bija oficiālās vasaras pēdējā diena, un būtu interesanti dzirdēt, ko mēs visas šajā vakarā darījām. Par ko domājām? Ar ko tu biji kopā?

Es, piemēram, pagājušajā trešdienā pārvācos uz jauno īrēto dzīvokli Iļģuciemā, un piektdienas vakarā mērīju stūrus, lai ieplānotu kaut kādas jaunas mēbeles, un taisīju jauno pirkumu sarakstu. Tagad galvenais - lai no nemājīga un sveša dzīvokļa man izdotos izveidot manas mājas. Pēc tam - pašā vakarā - dzēru Rīgas sarkano šampanieti ar draugu par to, ka viens posms manā dzīvē ir beidzies, un cits - sācies.

Padalies arī tu! Varbūt izdosies uzzīmēt ainiņu, kāda bija piektdiena, 31.augusts, Cosmo.lv lasītāju dzīvē.

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
31.augustaa kopaa jaucaas asaras ar smiekliem. (gjimenes lokaa)
Nejau asaras no smiekliem,bet asaras par braalja labaakaa drauga naavi, par vienu smaidiigaako,jaukaako dveeseli, kuru Dievs panjeema paaraak agri(14gadi). Tik saapiigi skatiities uz mazo braali,kuram palika nepateikti vaardi,nepiepildiiti sapnji,plaani kopaa ar draugu! neticami.. Bet smiekli? Smiekli par atminjaam,kuras muuzham paliks gaishas un neaizmirstamas! :'-( :)
09.09.2007 05:52 | saite | Atbildēt

+0
Pēdējo vasaras vakaru pavadīju mierīgi mājās. Ja būtu zinājusi, ka šī diena ir pēdējā mana mīļāka gadalaika diena, noteikti būtu pavadījusi ārpus mājas. Tomēr sanāca mierīgs vakars ar tējas krūzi :) Vēroju kā guļ mans mīļotais :) Man ļoti patīk skatīties kā man mīļi un tuvi cilvēki guļ...tie brīži ir nedaudz mistiski, bet bezgala patiesi, jo tad cilvēki ir dabiski, ne par ko neizliekas :) Tāds - pavisam vienkāršs- bija man 31.augusta vakars :)
06.09.2007 00:22 | saite | Atbildēt

+0
Arī es šo vakaru pavadīju kopā ar draugu, ar kuru bijām nedaudz pašķīrušies. Vakars izvērtās vienkārši brīnišķīgi. Tas uzlaboja mūsu sašķobījušās attiecības... Tikai tagad, lasot šo tēmu, pamanīju, ka tiešām piektdiena 31. augusts bija pēdējā vasaras diena. Tā nedaudz dīvaini - kaut kas beidzas, bet tajā pašā laikā, kaut kas atkal sākas no jauna. :-) Un jāsaka tāpat kā ZeltaGabaliņam - šī vasara bija īpaša :-)
04.09.2007 17:03 | saite | Atbildēt

+0
Meitenes, bija ljoti interesanti palasiit par piektdienu, 31.augustu. Uzreiz nāk prātā filmas, kuru nosaukumus neatceros, bet kurās attēlota viena diena savstarpēji nepazīstamu cilvēku dzīvēs, kuras kādā mistiskā veidā krustojas. Tā jau ir, ka mēs visi kaut kādā veidā esam saistīti. (Izklausās mazliet biedējoši :) Paldies.
04.09.2007 13:52 | saite | Atbildēt

+0
Es ar savu masu lasiju vecos cosmo no 2002.-2007.g.numurus un klausijamies "ABBA" un citas vecas dziesmas. Dzeram teju,plapajam par dzivi un attiecibam,ka ari par nakotnes planiem.
04.09.2007 00:25 | saite | Atbildēt

+0
Man bija tads Girls'night ar draudzeeem. Es JUTU, ka taa ir vasaras pedejaa diena un noskanojums bija attieciigs - tachu ne skumigs, vnk es jutu, ka vasarai jasaka PALDIES un pienacigi ta japavada. :-) Shi vasara man bija ipasha.
04.09.2007 00:03 | saite | Atbildēt

+0
31.augusta vakarā prātoju, vai baložiem piemīt kaut kāds saprāts vai ne. Lieta tāda, ka pa dienu fotoakcijas ietvaros diezgan ilgi dzīvojos kopā ar baložiem un tos fotografēju. Secināju, ka nav viņiem saprāta tomēr:D Vakarā skatījos kaut kādu stulbu komēdiju pa tv3 un runājos ar draugu:)
03.09.2007 23:01 | saite | Atbildēt

+0
taisiju darbaa inventuuru,skaneri uzkaaraas-bij jaadara viss ar roku...
peec tam skreeju uz autoostu,lai paspeetu uz maajaam.. 3 stundas braucu liidz Limbažiem. aapaac :-D
bet viss sliktais garastaavoklis pagaisa,kad satiku savu maasu un krustmeitinu,kuras atbrauca ciemaa no UK. taads mans 31.08.07. naakamajaa dienaa svineeju savu dzimeni! (s)
03.09.2007 18:51 | saite | Atbildēt

+0
Dienu pavadīju kopā ar draugu, atpūšoties. Vakarā es viņu pavadīju uz autobusu, jo viņš devās komandējumā. Pati pēc tam braucu ciemos pie vecākiem, kur pavadīju visu nedēļas nogali :-)
03.09.2007 18:39 | saite | Atbildēt

+0
ar draugu izklaidējāmies Spānijas kūrortā. Visu dienu bijām pludmalē, vakarā gājām klejojumos pa pilsētas mazajām, romantiskajām ieliņām un foršajiem veikaliņiem. Piektdienas vakaru pavadījām uz balkona taisot pikniku un skatoties jūras viļņos.
03.09.2007 18:09 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!