Cosmopolitan abonēšana

03.12.2007, elina_stengrevica

Meitenes, es šoreiz vēršos pie jums kā pie lasītāju lojālākās daļas. Mums darbā ļoti palīdzētu, ja jūs atbildētu uz 2 jautājumiem. Pirmais, vai jūs zināt, kā abonēt Cosmopolitan nākamajam gadam? Otrais, vai jūs to darīsit? Un, ja atbildēsit uz 3.jautājumu - kāpēc abonēsit vai kāpēc nē, tas mums ļautu vai nu sev pasist pa plecu vai liks domāt, kā uzlabot savu priekšnesumu jums. Jau iepriekš saku sirsnīgu paldies par piedalīšanos!

Komentāri [26]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
1.Jā
2.Nē
3.Ātrāk un vieglāk ir pirkt,jo pasts piegādā tikai mēneša vidū...
06.12.2007 11:47 | saite | Atbildēt

+0
1.Jā
2.Nē
3.Abonēju citus žurnālus,kuri man patīk vairāk.Cosmo parasti pērku,kad citi ir jau izlasīti un tāpēc,ka nevaru atturēties nenopirkusi jaunu žurnālu :-)
04.12.2007 19:10 | saite | Atbildēt

+0
Liels paldies, meitenes, kuras atbildējā t. Man ļoti patīk un mums vajadzīga šād a kritika, jo tā palīdz saprast, ko lasī t ājas vēlas. Turklāt turpinās darbs pie nākamā gada plānošanas, tāpēc ņemšu vēr ā jūsu komentārus. Es atļaušos nepiekris t viedoklim, ka raksti atkārtojas, jo ti e ši tam mēs visvairāk pievēršam uzmanīb u. (Ja varat minēt konkrētus gadījumus, dr oši dodiet ziņu.) Cita lieta, ka mūs, kā jau tirgus līderus, konkurenti kopē: ja palasīsiet šī mēneša Santu, redzēsie t, ka ir raksts par dīvām - tēmu, kas Co smo bija pirms mēneša. Tāpat sieviešu-ma lač u tops (pie mums "iedvesmojošās siev iete s", viņiem mazliet savādāk, bet fun ktier is tas pats). Ko nu es uzskaitīšu! Tikai gribēju pamatot ar faktiem, kā var rasties sajūta, ka informācija atkārtojas. Un vēl - ja ir kādas tēmas, ko jūs īpaši vēlaties lasīt, izrādiet iniciatīvu, un mēs uzrakstīsim!
Bet vēleiz paldies par laiku, ko veltījāt, atbildot uz maniem jautājumiem.
04.12.2007 17:15 | saite | Atbildēt

+0
1.zinu
2. nē
3. nu, kā lai maigāk pasaka, pārāk tipsisks "sieviešu" žurnāls :)
04.12.2007 13:53 | saite | Atbildēt

+0
1.Jā.
2.Nē.
3.Visu, kas mani interesē varu apskatīt te. Katru mēnesi vairs nepērku.
04.12.2007 13:19 | saite | Atbildēt

+0
1. Jā.
2.Nē.
3.Visu kas man interesē apskatu šeit, bet ikdienā vairs nepērku.
:-)
04.12.2007 13:18 | saite | Atbildēt

+0
1. jā, zinu.
2. nē.
3. jo gribu pērku, negribu - nepērku! un pedējā laikā daži raksti liekas jau lasīti. un ja abonētāji tāpat to saņem vēlāl nekā pārējie, tad kāda jēga?
04.12.2007 12:21 | saite | Atbildēt

+0
1. Jā
2. Laikam nē
3. Nepatīk, ka pastkast;itē žurnāls ir vēlāk nekā veikalā un vispār abonenti netiek nekādīgi "palutināti". Arī cenā liela atšķirība nav. ;-)
04.12.2007 04:21 | saite | Atbildēt

+0
1. jaa
2.laikam jau 3. es dziivoju aarzemees cosmo kolekcioneeju jau ilgi ,bet apgruutina fakts, ka es nevaru presi pasuutiit uz aarzemeem ,ljoti ljoti man nepatiikami ka lv taadus pakalpojumus nepiedavaa
04.12.2007 03:23 | saite | Atbildēt

+0
1. Jā, zinu.
2. Nē.
3. Uzskatu, ka nopirkt ir daudz izdevīgāk, jo kā jau tika minēts kioskos žurnāls parādās ātrāk.. Un arī nav nekādu priekšrocību abonēšanai...
04.12.2007 02:47 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)