Iepriecināt vecākus

10.12.2007, erika_berzina

Ilgi domājām, kā lai iepriecina vecākus 40. gadu kāzu jubilejā. Līdz nolēmām viņus aizsūtīt uz Fontaine viesnīcu Liepājā – lai viņiem būtu viena jauka romantiska nedēļas nogale pilsētā pie jūras. Biju jau gatava visādām atrunām (“mēs nevarēsim”, “nav laika”, “visādi darbi jāizdara” utt.), bet par brīnumu (un prieku mums visiem) vecāki pieņēma šo dāvanu bez vilcināšanās. Tas viņiem bija liels pārsteigums.

Kāpēc izvēlējāmies tieši Fontaine? Paši tur pabijām pirms kādām pāris nedēļām. Manas mīļas darba kolēģes uz kāzām uzdāvināja nedēļas nogali šajā viesnīcā. Bet aizņemtības un, godīgi sakot, arī mazliet slinkuma dēļ mēs veselu pusgadu nevarējām saņemties braucienam uz Liepāju. Bet šķiet, bija vērts tik ilgi gaidīt, jo nedēļas nogale Fontaine bija vienkārši fantastiska. Nu mēs svēti nosolījāmies, vismaz pāris reizes gadā izbrīvēt laiku, lai dotos uz Liepāju.

It kā jau tur nav nekas sevišķs – parasta koka mājiņa ar vairākiem numuriņiem, kas katrs iekārtots savā stilā. Bet atmosfēra un gaisotne šajā viesnīcā ir gluži kā mājās – tik brīvi, nepiespiesti, draudzīgi, omulīgi, sirsnīgi (laikam šo uzskaitījumu varētu turpināt bezgalīgi....). Mums lielākais pārsteigums bija tas, ka mūsu numuriņā bija veselas divas istabas! Tā kā diendienā dzīvojam vienistabas dzīvoklītī, tad tur mums bija kur izvērsties. Ceru, ka maniem vecākiem arī tur patiks, jo viņiem rezervējām to pašu numuriņu, kurā dzīvojām mēs.

P.S. Kā tu esi pārsteigusi savus vecākus? Un vai esi kādreiz bijusi Fontaine?

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nav gan bijis iemesla palikt Fontaine viesnīcā, bet zinot Fontaine dzertuves publiku un iestādes "tīrību" man grūti iedomāties, ka viesnīca varētu būt tīra un zolīda. Tad jau labāk izvēlos Kolumba viesnīcu :) bet kas zin, var jau būt, ka tur smuki ;-)
11.12.2007 14:47 | saite | Atbildēt

+0
saviem vecākiem kāzu jubileja ar mazo māsu uzrīkojam viņiem vēlreiz kāzas.. ar torti.. paštaisītu līgavu un līgavaini uz tortes.. :D ielaadeeju kāzu maršu.. tad liku viņiem iziet cauri visai kāzu ceremonijai, tad protams arī šampanietis.. ;) vecākiem patika.. :) pamudinājām lai tētis pavada ar mammu romantisku vakaru.. ;) vins padevās.. un kopa ar mammu devās pie jūras.. visu vakaru gar krastmalu nostaigāja.. (l) (l) (l)
10.12.2007 20:15 | saite | Atbildēt

+0
Mani vecāki arī tik bieži netiek uz pilsētu-lai atpūstos paši priekš sevis..
Tad nu vienos Z-svētkos nolēmām(3 bērni)uzdāvināt biļetes uz Mikrofonu koncertu(vecāki jaunībā bija braukājuši uz gandrīz visiem Mikrofonu konkursiem!un tajā gadā, šķiet, bij jubilejas koncerts..)Bet..nu nesanāca viņiem aizbraukt, jo tieši Ziemassvētkos nomira vectēvs.. Bet par to nedēļas nogali-laba doma, jāpatur prātā!
Kad bijām mazāki-paši uz jubilejām sniedzām tātrus un ko tik vēl :-P UN šogad , manuprāt, vecāki saņēma viskolosālāko dāvanu(tiesa-gan jau pirms svētkiem)-vecākā meita iepriecināja, lai sāk gatavoties vecvecāku lomai (l)
10.12.2007 19:06 | saite | Atbildēt

+0
superīgi :) :)
10.12.2007 17:29 | saite | Atbildēt

+0
Fontain viesnīca ir iemesls kāpēc vismaz reizi pusdgadā dodamies uz Liepāju :-) Tur ir superīgi ;-) Kā mēdzam pārsteigt tuviniekus - esam arī sūtījuši ceļojumā kā reiz uz Liepāju, tikai bijām jau sagatavojuši maršrutu, visu norezervējuši, sameklējuši lieliskākās cafe un atpūtas vietas utt. Mammai esmu sarīkojusi pārsteiguma ballīti vienā klubā, saaicinot cilvēkus, kurus viņa bija priecīga redzēt. Un līdz pēdējam brīdim viņa pat nenojauta. Omei un vectēvam esam taisījuši milzīgus dārza svētkus ar visu limuzīnu un 3.stāvīgu torti par godu kāzu jubilejai :-)
10.12.2007 17:21 | saite | Atbildēt

+0
mēs jau arī šo dāvanu sarūpējām kopā ar brāli un viņa ģimeni :)
10.12.2007 15:17 | saite | Atbildēt

+0
ā, pareizi, kad viņiem bija 25. kāzu jubileja, mēs (3 bērni) sadalījām dāvanu. tā kā tad vēl vidusskolā gāju un man nebija pašai savas naudas, tad es tikai uzcepu medus torti, ko vecākiem no rīta pie gultas ar kafiju pienest. māsa nopirka 25 sarkanas rozes, bet brālis apmaksāja restorānu sencīšiem. :)
bija liels pārsteigums viņiem. :)
10.12.2007 15:11 | saite | Atbildēt

+0
Fonteina viesnīcā bijusi neesmu, tik garām gājusi. :) bet Fontaine Palace ir burvīgākais klubs Latvijā.
Vecākiem šogad uz Ziemassvētkiem dāvināšu kalendāru ar savām bildēm, jo vairs nedzīvoju Latvijā un viņi mani tik bieži neredz. :) Kā arī biļetes uz teātri, par ko zinu - viņi priecājas vienmēr.
Nākošgad viņiem būs 30 gadu kāzu jubileja, tad domāju par Rožmalām...
10.12.2007 15:09 | saite | Atbildēt

+0
Hmm, nezinu, kas tā par viesnīcu. Bet toties zinu citu mazu, foršu viesnīcu Siguldā-Hotel Ezeri Spa. (l) Bet runājot par vecākiem, es mēdzu iepriecināt ar mazākām dāvanām, piem., uz Z-svētkiem uzdāvināšu abonamentu žurnālam uz gadu. Varbūt tāda prakstiska dāvaniņa, bet kad mana finansiālā situācija būs nostabilizējusies, tad varbūt arī mana mamma relaxēsies kādā kūrortā. :-)
10.12.2007 13:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits