Māju sajūta

11.12.2007, baiba_gabranova

Pēc "nieka" pieciem mēnešiem, kopš esmu ievākusies jaunajā dzīvoklī, man beidzot izdevās noorganizēt sālsmaizes ballīti draugiem. Tagad man ir tāds emocionāls pacēlums, jo manas mājas godam izturējušas viesmīlības pārbaudījumu. Ir tik forši zināt, ka te labi jūtos ne tikai es pati, bet arī mani ciemiņi.

Mājas iekārtošanas process ievilkās meistaru dēļ - kā jau parasti. Rezultātā līdz pat pagājušajai nedēļai dzīvojām bez virtuves, kafiju vārījām uz prīmusa, bet krūzītes skalojām vannā. Nu šī romantiskā fāze ir beigusies, un beigu beigās es pat esmu pateicīga mūsu galdniekam par viņa gumijas stiepšanu, jo tagad katra mēbele, katra lampa un krēsls tik organiski iekļaujas mūsu vidē, it kā stāvētu te jau gadiem ilgi. Neko nesaprotu no fen šui, bet jūtu, ka mums tur pašiem savs fen šui ir tapis, vadoties pēc intuīcijas un - galvenais - nesteidzoties. Joprojām daudz kā trūkst, bet arī tas viss "atnāks" pamazām. Toties ir mājas centrālā daļa - liels ovāls galds, ap kuru ģimenei un draugiem sasēsties, tāpēc pirmo reizi mūžā Ziemassvētkus došos svinēt nevis pie mammas, bet aicināšu mammu un brāļa ģimeni ciemos.

Tagad skaidri zinu, ka nekad negribētu, lai manu māju iekārto dizaineris. Negribētu atnākt pie visa gatava, kur manā vietā kāds ir visu izdomājis. Droši vien sajūta būtu kā viesnīcā. Kā tu iekārtotu savu māju?

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Par dizaineriem man domas dalaas - ja izdodas atrast isto...nu tadu, ar kuru domas saskan, tad ir labs kjeriens...bet taa sanak diezgan reti! Protams, ka pasha iekartots majoklis ir daudz miljaks, tas laikam vairak vai mazak, bet raksturigs latvieshu mentalitatei! Ari es nesen piedzivoju remontu dzivokliti un varu teikt, ka sava romantika tomer taja dzivoshana starp kastem un maisiem ar paris kruzitem ir! :-) Vel joprojam nav lidz galam viss izdarits, bet shi rosishanas kopa ar miljoto cilveku tiesham ir patikama! ;-)
14.12.2007 01:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kautkā šodien sēžot u nneko nedarot atcerējos par šo tēmu,un pirmais, ko iedomājos tas ir tas, ka manā istabā notiekti būs liela, ērta gulta (l)
13.12.2007 21:11 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kautkā šodien sēžot u nneko nedarot atcerējos par šo tēmu,un pirmais, ko iedomājos tas ir tas, ka manā istabā notiekti būs liela, ērta gulta (l)
13.12.2007 21:10 | saite | Atbildēt

+0
Mans dzīvoklis pašlaik top, meistari strādā godam, dzīvoklis mainās uz labo pusi ne pa dienām, bet stundām. Dizainera pakalpojumi... Nu nelieciet, lūdzu, man te lamāties necenzētiem vārdiem! Ar dizaineriem saskāros caur pazīšanos un sapratu, ka ne par kādu samaksu vairs nevēlētos izmantot dizaineru pakalpojumus, murgs, goda vārds!
12.12.2007 12:12 | saite | Atbildēt

+0
manu dzīvokli arīmeistari vilkagarumā, rezultātā nieka remonts ap 9 mēnešiem! tag ad esmiu iekšā un lieks tik forši, arī negribēju doizaineri, jo liekas, viss ir tā kā tieši es vēlos!! māju jau zinu kur un kādu, tik atliek realizēt!!:) (l)
11.12.2007 23:00 | saite | Atbildēt

+0
Māju ar daudz, daudz istabām, kādu es gribu? Man katra istaba būtu citādāka! Lai, atkarībā no noskaņojuma, es varētu dzīvoties, kur gribas. Bet noteikti viena istaba man būs melna ar sapņu zirgiem uz sienas.
11.12.2007 17:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits