Kāpēc Cosmo kioskos tik vēlu

10.01.2008, elina_stengrevica

Es esmu ievērojusi, ka pēdējā laikā arvien biežāk tiek pārrunāts jautājums, kāpēc Cosmo var nopirkt tik vēlu - tikai ap 5.-7.datumu. Tas ir izraisījis neapmierinātību un nepatiku, jo citi žurnāli iznāk mēneša pēdējos vai pašos pirmajos datumos, tāpēc vēlos jums godīgi pastāstīt, kāpēc tas tā notiek.

Lai arī kā tas neizklausītos, šādu lēmumu pieņēma izdevniecības īpašnieki reklāmdevēju dēļ. Jā, tas ir stāsts par žurnāla atkarību no reklāmām - nebūs reklāmu, nebūs žurnāla. Iznākot vienu nedēļu vēlāk, reklāmdevējiem ir iespēja vienu nedēļu ilgāk iesniegt reklāmas. Līdz ar to ir vairāk naudas un lielākas iespējas veidot žurnālu labāku. Meitenes, ir lietas dzīvē, kas ir jāpieņem kā esošas, un kuras nevar mainīt. Manā profesionālajā dzīvē diemžēl šī ir lieta, ar kuru jāsamierinās.

Taču ir arī labā ziņa: tieši Cosmo ir tas žurnāls, kuru varēja pakļaut riskam izdot nedēļu vēlāk. Tieši pateicoties žurnāla spēkam un popularitātei, kā arī tam, ka mums ir tik lojāla, liela un stipra auditorija. Protams, ka arī mēs, uzlabojot saturu, cenšamies jums šīs neērtības kompensēt.

Mīļās, tāpēc negaidiet žurnālu pirmajos datumos. Lai katru mēnesi nebūtu jākreņķējas par to, ka nav un nav. Sāciet gaidīt no 4. vai 5.datuma! Es ļoti ceru, ka jūs piedosiet savam žurnālam šo īpašību - tāpat kā piedodat savai māsai to, ka viņa mostas pusstundu vēlāk.

Komentāri [23]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Dominika - tik vien kā nesaprotu to loģiku. Ne jau man tā info vajadzīga ;-)
14.01.2008 14:52 | saite | Atbildēt

+0
Elīn, piedod bet nesapratu- kads sakars reklāmdevējiem ar žurnāla iznākšanas datumu? Kā reklāmdeveji var to ietekmēt? Ir svarīgi nenokavēt maketa iesniegšanas termiņu un punkts. Kas mainās, ja pēkšņi jūs pabīdāt termiņu vienu ned uz priekšu? vai termiņus mainīsiet katru mēnesi? Tiešām nesapratu!
13.01.2008 23:24 | saite | Atbildēt

+0
Cosmo lasīšana jau nav atkarīga no datuma. Ja jau mēs esam tā stingrā auditorija, tad kāpēc tik kritiska??? DIvas dienas uz priekšu vai atpakaļ! NU gan KATASTROFA!!! :-D
11.01.2008 22:54 | saite | Atbildēt

+0
twixe - tavs komentārs lieks!
Varetu padomāt, tad tās ir galvenās lietas žurnālā... Tev neviens neliedz apmeklēt interneta saitur kur ir ļoti plaša informācija gan par pasākumiem, gan par horoskopiem :)
11.01.2008 13:13 | saite | Atbildēt

+0
Saturiska ekselence... :) skan tik labi. Un, jāpiebilst, ne tikai skan - man, piemēram, ārkārtīgu preieku sagādāja jaunākā Cosmo lasīšana, nudien! :) Mīļš paldies redakcijai par saturīgo un mūsdienīgo žurnālu!
10.01.2008 22:54 | saite | Atbildēt

+0
Man nav nekas pretī, ka Cosmo iznāk vēlāk. Man vairāk ir dusmas uz pastu, kurš nespēj piegādāt man Cosmo laicīgi. Es jūtos apdalīta, jo pasūtu Cosmo jau kuro gadu un dabūju atlaides, bet diemžēl visi citi, kuri pērk izlasa ātrāk nekā es ar savām abonomenta priekšrocībām, vismaz tā nav Cosmo vaina, bet vienalga riebjas! (e)
10.01.2008 20:49 | saite | Atbildēt

+0
Nesaprotu, par ko visas tik ļoti streso un uztraucas? Iznāk mazliet vēlāk un viss...
10.01.2008 20:08 | saite | Atbildēt

+0
Jā, man arī radās jautājums tāds pats kā twixe! Un vēl, šoreiz biju patīkami pārsteigta, jo, verot vaļā, žurnālu neievadīja tik daudz reklāmu, kas ir ārkārtīgi pozitīvi. Jo tas mani bija tā nokaitinājis, ka negribēju vairs lasīt.
10.01.2008 19:39 | saite | Atbildēt

+0
Abonentiem pasts čakarējas. Cosmo vismaz saņem, bet pasūtītās avīzes gan šur tur vairākas dienas nesaņem, bet summāri ir samaksāts vairāk naudas.
Ir jau sviests ar pastu un tur nu Cosmo neko nevar izdarīt.
10.01.2008 18:05 | saite | Atbildēt

+0
Mani gan vairāk uztrauc jautājums,kāpēc Cosmo ātrāk parādās veikalu plauktos,nevis manā pastkastītē....uzskatu,ka abonentiem ir priekšroka!
10.01.2008 17:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits