Brauciens pēc baudas

15.01.2008, zane_nikodemusa

Tev vajadzēja redzēt manu sejas izteiksmi, kad sestdien kādā ballītē uzzināju, ka pāris man pazīstami čaļi drīzumā dosies uz Taizemi... seksa meklējumos! Puišu vecums: ap 25. Attiecību statuss: brīvie ērgļi, kuri it kā kādu mīl, taču viņiem nekas nesanākot. Čemodānu saturs: suvenīru vietā prezervatīvi.

Pirms pāris gadiem lasīju Mišela Velbeka grāmatu Platforma, kuras centrā ir kāds ar TV, vientulību un alkoholismu apsēsts pusmūža ierēdnis, kurš, saņēmis tēva atstāto mantojumu, kā sekstūrists aizbrauc uz Taizemi. Tā manā galvā iezīmēja spilgtu sekstūrista portretu: pusmūža vācietis ar bālu sejas ādu un palielu vēderu, haki krāsas šortos un divām mazām taizemietēm pie sāniem. Iespējams, pārspīlēju, jo pati tur nekad neesmu bijusi, taču tāds nu bija mans viedoklis līdz šim. Un tagad es uzzināju, ka arī mūsu jaunie, smukie un muskuļotie (jā, viņi pat regulāri iet uz trenažieru zāli) vīrieši dodas uz Taizemi baudas meklējumos! Lieki piebilst, ka tagad jūtos krietni apmulsusi.

Ar draudzenēm vēlāk runājām, ka nav īsti godīgi, ka mūsu pašu vakariņas ar ārzemniekiem (pat darba kolēģiem!) šie paši čaļi uzskata par pārdošanos, bet savu izgājienu propogandē kā azartisku un vīrišķīgu piedzīvojumu. Kur nu vēl visas seksuāli transmisīvās slimības, AIDS un transvestīti, kas tur priekšā... Tā nu mēs savā starpā kaut ko purpinājām, kamēr čaļi svētlaimē mēģināja sarēķināt, cik meitenes vienā dienā varētu viņus apkalpot.

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man tie AIDS un STS slimību jautājumi ļoti uztrauc, jo ne mazums ir bezatbildīgu cilvēku :-/
17.01.2008 18:31 | saite | Atbildēt

+0
Puishi jau nebrauc tur liigavas mekleet,bet par naudu apmierinaat savas sex fantaazijas-kas vareetu buut arii diezgan pretiigas.
Es maksaaju -tev jaadara;
Un Taizemee valda milziiga nabadziba,tapeec to arii izmanto.
Un peec tam atbraucot ,tads bijushais Taizemes sextuurists saak veeleeties ,lai to pashu dara vieteejaas meitenes, un tur jau var saakties probleemas,.
16.01.2008 11:13 | saite | Atbildēt

+0
Vai tad ar latviešu daiļavām nav gana? Vai puišiem slinkums nopūlēties, lai par sexu nebūtu jāmaksā, bet tad jau pie mums tepat arī ir pērkamas sievietes. Un tas, ka vinus neuztrauc STS uc. man liekas nesaprotami, tur jau nu prostitūtu obligātās veselības parbaudes nav. Nesaprotu, bet ko tur vēl darīt-ja jau apņēmušies, lai paši aplaužas.
15.01.2008 20:31 | saite | Atbildēt

+0
labāk lai brauc tagad, saprot, ka tas ne s*** nav vērts. Nevis, kad apprecās, apbērnojās un tad brauc, jo jaunībā nav izbaudījuši
15.01.2008 19:56 | saite | Atbildēt

+0
Ir tādi, kuriem nerūp jautājums par STS u.c. kaitēm. (e) Kā viņi argumentē - "Trūkst adrenalīna..." Bet tādu adrenalīnu, manuprāt, daudziem (arī man)ir grūti izprast... :-/
15.01.2008 17:17 | saite | Atbildēt

+0
Par tiem transvestītiem un STS - visiem jau šķiet, ka ar mani nekas tāds nenotiks, tāpēc tas neder kā arguments šī piedzīvojuma vienreizības apstrīdēšanai :)
15.01.2008 16:52 | saite | Atbildēt

+0
"...brīvie ērgļi, kuri it kā kādu mīl, taču viņiem nekas nesanākot." Šitas teikums mani baigi sasmīdināja :-D Ja jau sexu nevar dabūt te, tad jau toč jābrauc prom, kur par naudu var saķert baudu un kaut ko "eksotisku".
15.01.2008 16:09 | saite | Atbildēt

+0
Vai tad mums pašiem savu triperu nepietiek, ka jābrauc pēc tiem tik tālu?
15.01.2008 14:26 | saite | Atbildēt

+0
Aij, mani jau nekas vairs dizhi neparsteidz - LV meitenes brauc seksturisma uz Turciju, kapec gan puisi nevaretu braukt uz Taizemi??
Tikai tas vel vairak pierada, ka iepazistoties ar kadu, nopietni jadomaa par izsargashanos, jo Tu nezini kur un ar ko ir bijis Tavs sapnju princis - Latvija, Irija vai Taizeme..
P.S. Bridini puishus, lai neuzkjeras uz transvestitiem! :-D Ir dzirdeti celotaju stasti par iepazishanos klubinja ar skaistu meiteni, bet kad tiek lidz gultai, tad ir taaads shoks, ka seksu ilgi negribas... :-D
15.01.2008 13:17 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits